Гергьовденско плато и веган урок от Chef Силвена Роу в понеделник в MasterChef по bTV

0
В понеделник от 21:00 часа по bTV Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще изпитат възможностите на топ 8 хоби-готвачи на България с гергьовденско плато. Празничното предизвикателство на MasterChef ще се превърне в истинско изпитание, в което някои ще бъдат ужасени и объркани, а други ще докажат, че традиционните ястия могат да бъдат достойни за изискан ресторант. Chef Силвена Роу ще покаже магиите на веганската кухня, а стрес тестът ще обърка гладиаторите с привидно елементарна задача.
Осемте кулинари ще се впуснат в празничната кутия на MasterChef със самочувствие и амбиция за победа. За да вдъхновят зрителите на bTV, те ще приготвят интересни интерпретации на трапезата за Гергьовден. Вдъхновение ще черпят от вкусовете на детството и тези на интернационалната кухня, а агнешкото ще бъде основен герой в чиниите им. Многокомпонентни ястия, луди идеи и модерни презентации ще впечатлят взискателното жури. Но повод за гордост и властта да променя хода на събитията в кухнята до края на седмицата, ще спечели само един.
Chef Силвена Роу ще даде един по-различен MasterClass в който ще изисква фокусиране, прецизност, внимание и бързина. Тя ще демонстрира как се приготвя хитовата в цял свят веган пица, а за да направи задачата още по-любопитна, ще направи и десерт от целувки, които са 100 % на растителна основа. Ще успеят ли гладиаторите да отговорят на високите очаквания на първата дама на кулинарията - утре вечер от 21:00 часа в MasterChef България по bTV.
В стрес теста претендентите за титлата MasterChef и голямата награда от 100 000 лева ще трябва да се справят бързо, креативно и чисто с ястие, популярно по целия свят. На пръв поглед лесната задача и огромният избор на вкусове ще обърка участниците и те ще се затруднят с изпълнението на стратегиите си. Неоправдани рискове, пълно отдаване и бързо поправени грешки ще направят битката ожесточена и зрелищна. 
Чие ястие може да накара Chef Петър Михалчев да съжалява, че не празнува имен ден на 6 май, как се приготвят целувки без яйца и с какво могат да се заместят те в еластично тесто – в понеделник в MasterChef по bTV.

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top