Царе на аукциона и правосъдие със задна дата по CBS Reality през юни

4
Представяме ви акцентитe и премиерите през юни 2019 по канал CBS Reality.

Царе на аукциона
Сезон 1 и 2 – ПРЕМИЕРА


От 4-ти юни до 3-ти юли, всяка делничен ден в 14:05 и 21:10 ч., с повторение през уикендите от 8-ми юни до 14-ти юли в 17.00 ч.

Нищо не може да се сравни с един аукцион, както няма и два еднакви аукциона. Живеещият в Атланта Пол Браун и неговият персонал ръководят една от най-успешните аукционни къщи в страната, работейки ежедневно с еклектична смес от косигнанти, които им носят разнообразни съкровиша, за да бъдат продадени на най-високата цена. Надникнете зад кулисите, за да почувствате лудостта на това да ръководиш къща за търгове, запознайте се с чудните вещи, предлагани за продажба, и със стратегиите и егото, провявани по време на конкурентното наддаване.
 
Правосъдие със задна дата
Сезон 1 – ПРЕМИЕРА


От 17-ти до 28-ми юни, всяка делнична вечер в 22:00 ч., с повторение на двойни епизоди през уикендите в 22:50 ч. от 30-ти юни до 14-ти юли

“Правосъдие със задна дата” проследява дейността на бившия прокурор Кели Сиглер и екип от следователи, работещи на терена на местопрестъплението, и детективи, които разнищват студени досиета. Сиглер, която е била прокурор в Тексас в продължение на 21 години, разрешавайки успешно 68 случая на убийство, и нейният екип от следователи и подготвени детективи прилагат огромните си познания и опит в работата си, която има за цел на помогне на местните правоприлагащи служители и на семействата на жертвите на жестоки престъпления да стигнат до истината.
Със свеж поглед върху старите доказателства, умения за разпит от най-висша класа и достъп до съвременни ДНК технологии и лабораторни изследвания, Сиглер е решена да намери законно и емоционално разрешение на случаите. Поемайки ново неразрешено престъпление всяка седмица, екипът преразглежда внимателно доказателствата, разпитва заподозрените и свидетелите и върви по следите, за да разреши случаи, които иначе биха останали неразгадани.

Слава чрез убийство
Сезон 6 – ПРЕМИЕРА


От 22-ри юни до 14-ти юли, всяка делнична вечер в 22:00 ч., с повторение през уикендите в 23:40 ч. от 18-ти до 29-ти юли

“Слава чрез убийство” анализира убийци, придобили публична известност, когато престъпленията им слагат началото на медийна лудост. Изнервящата психология, която се крие зад убийствата, отдавна се използва като материал в телевизията, книгите и филмите, но защо някои убийци приковават вниманието на милиони?
Всеки едночасов епизод на “Слава чрез убийство” представя драматични възстановки на известни престъпления, използвайки архивни материали и задълбочен коментар от хората, свързани със случая, за да бъдат разнищени личностите, попаднали под светлината на прожекторите заради изръшено убийство.

Публикуване на коментар

4Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте нали Бтв няма да спре турският хит сериал Опасни Улици

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, за сега няма. Поздрави!

   Изтриване
  2. Здравейте супер защото в Фейбук страницата на сериала пише че до 31 05 2019 г ще се изльчва сериала по Бтв

   Изтриване
  3. Здравейте, сериала присъства в новата програма за първата седмица на юни, която ще публикуваме днес или утре. Поздрави!

   Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top