неделя, 19 май 2019 г.

Царе на аукциона и правосъдие със задна дата по CBS Reality през юни

Представяме ви акцентитe и премиерите през юни 2019 по канал CBS Reality.

Царе на аукциона
Сезон 1 и 2 – ПРЕМИЕРА


От 4-ти юни до 3-ти юли, всяка делничен ден в 14:05 и 21:10 ч., с повторение през уикендите от 8-ми юни до 14-ти юли в 17.00 ч.

Нищо не може да се сравни с един аукцион, както няма и два еднакви аукциона. Живеещият в Атланта Пол Браун и неговият персонал ръководят една от най-успешните аукционни къщи в страната, работейки ежедневно с еклектична смес от косигнанти, които им носят разнообразни съкровиша, за да бъдат продадени на най-високата цена. Надникнете зад кулисите, за да почувствате лудостта на това да ръководиш къща за търгове, запознайте се с чудните вещи, предлагани за продажба, и със стратегиите и егото, провявани по време на конкурентното наддаване.
 
Правосъдие със задна дата
Сезон 1 – ПРЕМИЕРА


От 17-ти до 28-ми юни, всяка делнична вечер в 22:00 ч., с повторение на двойни епизоди през уикендите в 22:50 ч. от 30-ти юни до 14-ти юли

“Правосъдие със задна дата” проследява дейността на бившия прокурор Кели Сиглер и екип от следователи, работещи на терена на местопрестъплението, и детективи, които разнищват студени досиета. Сиглер, която е била прокурор в Тексас в продължение на 21 години, разрешавайки успешно 68 случая на убийство, и нейният екип от следователи и подготвени детективи прилагат огромните си познания и опит в работата си, която има за цел на помогне на местните правоприлагащи служители и на семействата на жертвите на жестоки престъпления да стигнат до истината.
Със свеж поглед върху старите доказателства, умения за разпит от най-висша класа и достъп до съвременни ДНК технологии и лабораторни изследвания, Сиглер е решена да намери законно и емоционално разрешение на случаите. Поемайки ново неразрешено престъпление всяка седмица, екипът преразглежда внимателно доказателствата, разпитва заподозрените и свидетелите и върви по следите, за да разреши случаи, които иначе биха останали неразгадани.

Слава чрез убийство
Сезон 6 – ПРЕМИЕРА


От 22-ри юни до 14-ти юли, всяка делнична вечер в 22:00 ч., с повторение през уикендите в 23:40 ч. от 18-ти до 29-ти юли

“Слава чрез убийство” анализира убийци, придобили публична известност, когато престъпленията им слагат началото на медийна лудост. Изнервящата психология, която се крие зад убийствата, отдавна се използва като материал в телевизията, книгите и филмите, но защо някои убийци приковават вниманието на милиони?
Всеки едночасов епизод на “Слава чрез убийство” представя драматични възстановки на известни престъпления, използвайки архивни материали и задълбочен коментар от хората, свързани със случая, за да бъдат разнищени личностите, попаднали под светлината на прожекторите заради изръшено убийство.

4 коментара:

 1. Здравейте нали Бтв няма да спре турският хит сериал Опасни Улици

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, за сега няма. Поздрави!

   Изтриване
  2. Здравейте супер защото в Фейбук страницата на сериала пише че до 31 05 2019 г ще се изльчва сериала по Бтв

   Изтриване
  3. Здравейте, сериала присъства в новата програма за първата седмица на юни, която ще публикуваме днес или утре. Поздрави!

   Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!