петък, 24 май 2019 г.

Cartoon Network и Boomerang – акценти за юни 2019 г.

Представяме ви премиерите и акцентите от програмата на Cartoon Network и Boomerang за юни 2019 година.

CN

„Малки титани: В готовност за лятно танцово парти!“


От 3 юни – всеки ден от 08.30 ч.
Забавлявай се с любимите си титани в едно диво лятно парти.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Малки титани: В готовност ” – Сезон 5
От 3 юни – всеки делник от 08.30 ч.

Това продължение на популярното предаване „Малки титани“ е комично намигане към супергероите и показва какъв е животът им „зад кадър“. Забавни неща се случват на Робин, Старфайър, Рейвън, Зверчето и Киборг покрай спасяването на света и обичайните за живеещите заедно, но без родителски контрол, тийнейджъри.
В един от новите епизоди, Лигата на Справедливостта провежда конкурс за таланти, с цел да намери втория най-добър отбор супергерои в света. Състезанието се разгорещява и титаните трябва да намерят начин да победят петимата от академията за злодеи Hive Five.
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Юникити“ – Сезон 2
От 17 юни  – всеки делник от 13.15 ч.


Като владетел на кралството, Юникити има доста натоварени дни, пълни с царски отговорности. За нея най-важно е да се увери, че всички са щастливи и също така да избави кралството от негативността. Но...нейният оптимизъм не бива да бъде разбиран погрешно – тя e наполовина коте, наполовина еднорог и не трябва да бъде ядосвана!
В един от епизодите, след злощастен инцидент, Пъпикорн губи зъбче. След като Феята на зъбките не се появява, се налага Юникити да се дегизира като нея, за да зарадва Пъпикорн. По-късно, тя и бандата се възползват от възможността да помогнат на Феята на зъбките с нейните задължения, но това много скоро води до бедствие…
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□

„Тази седмица по Cartoon“ – Сезон 2
От 1 юни – всяка събота от 10.05 ч. 

Нека да разгледаме какво се случва в света на анимациите. Да не забравяме и наградите за най-добри герои и страхотни мистерии.
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Невероятната обиколка на Елмор“
От 10 юни  – всеки ден от 14.30 ч. 

Специалното издание на „Невероятният свят на Гъмбол“ ще ни отведе на завладяваща обиколка  из всички интересни места, които крие Елмор.
□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Boomerang

Околосветско пътешествие със „Скуби-Ду“
От 17 юни – всеки ден от 10.15 ч. 


Лятно приключение със „Спокойно, Скуби-Ду!“ и специално подбрани „Скуби-Ду“ филми.

След  като завършват последната си година в гимназията, членовете на Скуби Ду бандата решават да пътуват с вана на мистерията и да търсят забавления и приключения през  лятото, което може да се окаже последното, което ще прекарат заедно. Както винаги, обаче,  чудовищата всяват смут и им пречат да завършат пътуването си.

„Анджело е върхът“ – Сезон 4
От 17 юни – всеки ден от 17.40 ч. 

Поредицата се фокусира върху 11-годишния Анджело и неговите приятели Лола и Шърууд. В епизодите се разказва как тези 3 хлапета се борят с различни препятствия, които ги спират да правят нещата, които харесват. Всеки епизод е оригинален сам по себе си и представлява различни случки от необикновения им тийнейджърски живот.

В един от епизодите, Трейси открадва книгата, в която Анджело записва всички свои стратегии. Той трябва бързо да си я върне, преди Трейси да я прочете.

Boomerang кино със „Скуби-Ду“

От 1 юни  – всеки ден от 19.30 ч. 

Поредицата, в която всеки ден ще бъде излъчван по един филм от „Скуби-Ду“.

Поеми на приключение със Скуби и бандата и се забавлявай с любимите си детективи.

Лятна коледна изненада
От 24 юни  – понеделник до сряда от 14.55 ч. 

Специално предаване, с празнични зимни филми и епизоди на популярни предавания, по Boomerang.

4 коментара:

 1. Здравейте в програмата ви пише че на 03 06 2019 г от 15 и 30 следобед по Бтв Комеди ще дават сериала Новите Сьседи това вярно ли е

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, това е програмата подадена от телевизията. Поздрави!

   Изтриване
 2. Здравейте Телевизия Евроком намали да повторят скоро Теленовелата Сладка Тайна

  ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!