понеделник, 27 май 2019 г.

Най-много зрители избраха bTV и в деня на евровота

Специалното студио „Промяната Европа“ са гледали над 30% от всички пред ТВ екрана

bTV продължава тенденцията да събира най-много зрители при отразяване на специални събития от голям обществен интерес, показват предварителните данни на *ГАРБ за 26 май, когато България и Европа гласуваха за новите мандати на Европейския парламент. Всички новинарски емисии и актуални предавания на bTV по време на изборния ден са привлекли общо близо 31% от цялата ТВ аудитория.

Вечерното изборно студио на bTV „Промяната Европа“, излъчвано паралелно от София и Брюксел с водещи Антон Хекимян и Светослав Иванов, отчете голям зрителски интерес за цялото време в периода от 17:00 до 24:00 часа, независимо от регистрираната най-ниска избирателна активност от всички избори в България за ЕП досега.

Над 30,5% от зрителите са проследили коментарите в студиото, преките включвания на репортерите и кореспондентите на bTV от 8 държави извън България, репортажите от цялата страна, прогнозните резултати от вота и данните от паралелното преброяване в изборния ден.
Пик в зрителския интерес на 26 май е регистриран по време на централната емисия на bTV Новините от 19 часа, когато най-важното от изборния ден в 30 минути са проследили 36,6% от всички пред ТВ екрана.Значителен интерес към евровота е отчетен и в онлайн каналите на bTV. През изборния ден посетителите на btvnovinite.bg са се увеличили с 30% спрямо средната посещаемост за последната седмица.

*ГАРБ е единствената пийпълметрична система в България, преминала независим одит.

4 коментара:

 1. Здравейте наистина ли на 03 06 2019 г отново по Бтв Лейди започва повторение на Теленовелата хит Италианската булка

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте те само ги повтарят сериала скоро свьрши повторението по Бтв Лейди толкова ли нямат пари за нови

   Изтриване
 2. Здравейте защо само ги повтарят по 200 пьти някой гледали повторенията им по 200 пьти

  ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!