bTV Lady пуска "Алиса в страната на любовта" и "Великолепният век: Кьосем"

3
bTV Lady започва излъчването на два хитови сериала в ефира си.

От 27-и май (понеделник) стартира повторението на турския исторически хит "Великолепният век: Кьосем" - всеки делник от 04:00 до 05:00 часа сутринта.

Три дни по-късно, 30-и май (четвъртък), пък се завърта повторение на немската романтична теленовела "Алиса в страната на любовта", която ще се ротира всеки делник от 19:00 до 20:00 часа с повторение на следващия ден от 09:00 до 10:00.

Историята на "Великолепният век: Кьосем":

През 1603 г., най-младият султан в Османската история – Ахмед Кан, се възкачва на трона. Неопитен и млад, той е изправен пред големи отговорности. Нарастващите размирици в Йелали и нестихващата война с Австрийската империя поставят империята в застой. Въпреки топлото си сърце, острия ум и велики мечти, Ахмед е доста наивен, което е златна възможност за враговете му.

Изправен пред ново предизвикателство всеки ден и постоянна заплаха за живота и престола си, единствената светлина в живота на Ахмед е Анастасия. Той е влюбен в нея още от мига, в който вижда портрета й.

Великата кралица-майка Султана Сафие, която е абсолютната власт в държавата, иска да спечели сърцето на младия си султански внук. Така тя има момичето от мечтите на Ахмед – Анастасия, чрез една картина, донесена в двореца. Този малък и невинен дар ще промени съдбата на империята. Анастасия не приема дадените й имена – Хаати и Махпейкер, а избира свое собствено име, което означава лидер и водач, и което напълно заслужава – Кьосем.

Това име ще управлява успешно Османската империя в продължение на четиридесет години, ще бъде защитник на династията, ще печели любовта и симпатията на обществото и ще бъде считано за символ на сила и великолепие. Докато е известна като най-могъщата жена, която Изтокът е виждал, оставяйки своя отпечатък в историята, нейната ослепителна сила ще отнеме всичко от Султана Кьосем. Тя ще жертва мъжа, когото обича, семейството си, приятелите и синовете си, но преди всичко ще жертва своята невинност.

Историята на "Алиса в страната на любовта":

27-годишната Алиса Ленц започва живота си отново в "Алиса в страната на любовта"! Тереза Шолце от "Лекар в планината" и Ян Хартман от "Клиника край езерото" изпълняват главните роли в новия немски сериал, който започва на 14-и май (понеделник) и ще се излъчва всеки делничен ден от 16:00 часа по bTV!

На 27-годишна възраст Алиса Ленц трябва да започне отново. Последният ѝ приятел не само я e измамил с друга жена, но и е изтеглил заем от името на Алиса, който сега тя трябва да изплати. Алиса обаче няма никакво намерение да се остави да бъде сломена.

Новият ѝ живот я отвежда към възможността да разкрие своето минало. Майка ѝ изчезва през една нощ, когато Алиса е само на 4 години. Баща ѝ пък загива в катастрофа три години след изчезването на майка й.

По пътя към новия си живот, Алиса се среща случайно с Кристиан Кастелхоф. Погледът в сините му очи я изкушава да даде шанс на някого отново. От покойния си баща Алиса е наследила страстта си към изкусно изрязаното стъкло и кристалните бижута. Тя преследва мечтата си да се научи на това изкуство. Защото баща ѝ я е научил, че човек трябва да преследва мечтите си, за да бъде щастлив. Единственото нещо, останало от нейните родители, е един кристал. Алиса се опитва да разкрие мистерията на кристала, но не знае, че под блясъка му се крие мрачната тайна на семейството ѝ...

Мястото, на което се развива сюжетното действие, е град Вердер, който се намира в близост до Потсдам и е на няколко километра от Берлин. Китният град е с богата история и е домакин на един от най-големите фолклорни фестивали в Германия. Областта се разпростира до река Елба, откъдето идва и значението на думата Вердер - в превод "речен остров". Красивата природа и стилните постройки красят с пъстротата си всички епизоди на сериала.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

Публикуване на коментар

3Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте супер радвам се За Алиса в страната на любовта но ме е яд че спират Германският сериал Спасители в планината

  ОтговорИзтриване
 2. Здравейте кога ще публикувате програмите на Бтв и каналите на Бтв И Другите Канали Брагодаря ви

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, до края на деня ще бъдат публикувани всички. Поздрави!

   Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top