Алекс Кръстева за голямата любов и журналистиката като сбъдната мечта в „Търси се“ тази неделя

3
Водещата на „Тази събота и неделя“ повдига завесата към вътрешния си свят и най-близките си хора пред Меги и Нели

Водещата на „Тази събота и неделя“ - Алекс Кръстева, ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се“ - тази неделя, 19 май. Какъв човек е Александра и какво вълнува душата ѝ, дълго ли е чакала голямата любов и как се чувства, след като я е открила, как сбъдва мечтите си в професията – откровено и искрено Алекс ще сподели пред водещите Меги и Нели.

Първата изненада за нея ще бъде актрисата и водеща в bTV Диана Любенова, с която заедно споделят ефира всеки уикенд. Тя ще опише Алекс като изключително аналитичен, точен и подреден човек. „Никога не съм я виждала напрегната, ядосана. Винаги е усмихната, особено сега, когато срещна голямата любов. Всички ѝ стискахме палци, защото тя дълго я чака“, казва Диана.

За първи път зрителите ще се запознаят и с „голямата любов“ в живота на телевизионната водеща. Това е приятелят ѝ  Владислав, с който са заедно повече от година. „Тя не само ме допълва, тя ме изпълва. Прекрасна е! Всичко между нас е много споделено, осъзнато и се случва естествено“, ще признае той. Как са се запознали и колко вълнуващ е сега техният живот – двамата с много емоции ще разкажат в „Търси се“.

Другият важен мъж, с който ще се срещне Алекс в предаването, е нейният баща. Той е актьор в плевенския театър. Двамата с майка ѝ се разделят, когато Алекс е съвсем малка, но успяват по неповторим начин да запазят връзката помежду си. „Тя е всичко за мен. Нямам друго. Тя е най-позитивният човек, който познавам. Може би не съм бил идеалният баща, но от всичко на този свят най-много обичам нея“, споделя бащата Петьо Кръстев.

Емоционална среща обещава и сестрата на журналистката – Антония-Мария, която е по-малка от нея. „Кака ми е моят пример в живота, който следвам. Много я обичам и всичко й споделям“, казва тя.

Колко фина душа носи Алекс Кръстева и какви смели предизвикателства ще ѝ отправят най-близките ѝ хора - зрителите на bTV ще научат в „Търси се“ тази неделя, от 11:00 часа.

Публикуване на коментар

3Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

  1. Здравейте защо бг телевизиите не пускат вече латино сериали на Телевиса а само на Телемундо

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте на Телемундо са чудесни сериалите най добрата Бедната Силвана

    ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top