Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Емине Гюлше и Месут Йозил: дипломатическата сватба

Емине Гюлше и Месут Йозил ще отпразнуват сватбата си в Истанбул на 7 юни. Любопитно е, че важният мач Беларус-Германия ще се проведе на 8 ...

Емине Гюлше и Месут Йозил ще отпразнуват сватбата си в Истанбул на 7 юни. Любопитно е, че важният мач Беларус-Германия ще се проведе на 8 юни, затова колегите на Месут в германския национален отбор няма да могат да присъстват на тържеството. Но на него ще стане свидетел президента на Турция Реджеп Тайип Ердоган.

Защо Месут избра тази дата не е съвсем ясно, някои дори намекват, че е направил това нарочно, тъй като националният отбор може да загуби и затова ръководството да забрани на играчите да присъстват на тържеството. Същевременно присъствието на играчите на германския национален отбор и турския президент на едно и също събитие не е добра идея в момент, когато отношенията между двете страни са много напрегнати.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!