Предстои най-безмилостната битка в „Гласът на България“ – „Нокаутите“

3
Шестима финалисти в шоуто стават ясни тази неделя по bTV

Първите шестима участници, които ще се борят за зрителските вот на финалните концерти на живо в „Гласът на България“ ще бъдат избрани от треньорите си тази неделя по bTV. Михаела Филева, Камелия, Графа и Иван Лечев влизат в най-безмилостната битка от музикалната надпревара в шоуто досега – „Нокаутите“, с по 7 изключителни изпълнители.
„Нокаутите“ са най-новият етап в шоуто, който за първи път през Сезон 2019 поставя на изпитание участниците и техните треньори.
В два поредни епизода на сцената на „Гласът на България“ ще бъдат разположени три съдбоносни червени столове, като всеки един от участниците ще се бори да седне на един от тях, за да продължи напред в шоуто. Веднага след изпълнението на поредния талант треньорът ще трябва да реши на кой стол да седне участникът от неговия тим. Стол №1 е за най-добре представилия се, а стол №3 е опасната зона, от която се отпада лесно. Веднъж заел мястото си, талантът може да бъде изместен от следващия по ред певец, ако той се окаже по-добър. Тримата изпълнители, заели трите стола и след последното, седмо изпълнение, ще бъдат финалисти. Нокаутите са последният етап, в който менторите взимат финалното решение кой да продължи напред. На концертите на живо, които започват на 25 май, решението кой остава и кой отпада от надпреварата за титлата „глас на България“ и голямата награда от 50 000 лева, е в ръцете на зрителите.
В първото издание на „Нокаутите“ тази неделя един след друг ще пеят седемте таланти от отбор Михаела, а след тях ще се изявят тези от отбор Лечев. Всеки от двамата треньори ще се раздели с по четирима души от отбора си, а с останалите трима ще продължи към финалите на шоуто.
Михаела Филева ще трябва да избира между Калоян Николов, Христиана Рандева, Диди Бунтова, Христиан Ненов, Гергана Цакова, Вениамин Димитров и Надежда Александрова.
От отбора на Иван Лечев на сцената ще се изявят Галя Георгиева, Антон Гюров, Тодор Ковачев, Василена Караманлиева, Симона Симеонова, Николай Воденичаров – Никеца и Ива Георгиева.
Някои от тях ще получат място на един от трите стола на сцената, но ще бъдат изместени от по-добре представилите се таланти в отбора им, а други ще бъдат директно дисквалифицирани и ще напуснат шоуто.
Как талантите се подготвят за изпълненията си по време на първите нокаути в Сезон 2019 и какво крие за тях играта „Кутия пълни с тайни“ ще разберете от Елина Марковска и ексклузивната дигитална рубрика „Гласът зад кадър“.

Публикуване на коментар

3Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте кой е най гледаният канал Бтв Лейди или Диема Фемили Поздрави

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, DIEMA FAMILY е по-гледан според данни на Nielsen за месец март 2019 година. Поздрави!

   Изтриване
 2. Здравейте а според мен Бтв Лейди е най гледаният защото Диема Фемили е пьлна с индиски сериали

  ОтговорИзтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top