неделя, 19 май 2019 г.

Премиерни сериали и филми на Тарантино по AMC през юни

Представяме ви акцентитe и премиерите през юни 2019 по канал AMC.

Пази се от живите мъртви – сезон 5А
Премиера: 3 юни 4.00/23:00 ч.
Всеки понеделник в 4.00/23:00 ч.


В ролите: Лени Джеймс, Алиша Дебнъм-Кери, Колман Доминго, Даней Гарсия, Гарет Дилахънт, Маги Грейс, Джена Елфман, Алекса Ниселсон и Остин Амелио.

В сезон 5 на хитовия сериал „Пази се от живите мъртви“ целта на групата е ясна – да намерят всички, които са оцелели и да направят това, което е останало от света, малко по-добро място за живот. С желязно упорство Морган Джоунс (Лени Джеймс) води групата, следвайки философия, основаваща се на човеколюбие, чувство за общност и надежда. Всеки от героите вярва, че, помагайки на другите, ще може да изкупи грешките от миналото си. Но доверието не може да се спечели лесно. Мисията им да помагат на другите ще бъде поставена на крайно изпитание, когато групата се озове в неизследвана територия, където всички ще бъдт принудени не само да се изправят лице в лице с миналото си, но и със своите страхове. Само изправянето срещу тези страхове ще помогне на групата да открие напълно нов начин на живот, който ще ги промени завинаги.

NOS4A2 
Премиера: 6 юни 23:00 ч.
Всеки четвъртък в 23:00 ч.


В ролите: Закари Куинто, Ашли Къмнигс, Олафур Дари Олафсон, Вирджиния Кул, Ибън Мос Бакрах, Джакара Смит
 
Базиран на едноименния бестселър на Джо Хил от 2013 година, „NOS4A2“ проследява живота на Вик Маккуин, чиято роля се изпълнява от Ашли Къмингс („Щиглецът“/“The Goldfinch“) – даровита млада жена, която разбира, че има свръхестествената способност да открива загубени неща. Тази нейна способност я въвлича в противоборство със злия и безсмъртен Чарли Манкс, чиято роля се изпълнява от номинирания за наградата „Еми“  Закари Куинто („Стар Трек“/ „Star Trek“, „Зловеща семейна история“/ „American Horror Story“). Манкс е свръхестествен злодей, който се храни с душите на деца, след което полага онова, което е останало от тях, в Кристмасленд – чудато място във въображението на Манкс, където всеки ден е Коледа, а нещастието е забранено със закон. Вик се бори да победи Манкс и да освободи жертвите му – без да загуби ума си или самата тя да стане негова жертва...

Филми на Куентин Тарантино
Всяка събота в 23.00 ч.


Всяка събота през юни в 23.00 ч. AMC ще представя филми на Куентин Тарантино! Феновете на култовия режисьор могат да очакват „Убий Бил 1“ (2003) – на 8-ми юни, “Убий Бил 2“ (2004) – на 15-ти юни, „Криминале“ (1994) – на 22-ри юни и „Джаки Браун“ (1997) – на 29-ти юни.

Филм на седмицата
Всяка неделя в 23.00 ч.


Не пропускайте през юни подбраните филми в тематичния си цикъл на AMC „Филм на седмицата“ - всяка неделя в 23.00 ч. На 2-ри юни можете да гледате "Фаворитът 3: Изкуплението" (2010) – криминален екшън със Скот Адкинс и Микел Шанън Дженкинс. На 9-ти юни е предвиден хитовият екшън "Код "Меркурий" (1998) с Брус Уилис и Мико Хюз. На 16-ти юни  очаквайте "Хелбой" (2004) с Рон Пърлман и Доуг Джоунс. На 23-ти юни гледайте цяло съзвездие от топ актьори в култовия филм на Куентин Тарантино, Робърт Родригез и Франк Милър  "Sin city: Град на греха" (2005) – Бенисио Дел торо, Мики Рурк, Майкъл Мадсън, Джош Хартнет, Рутгер Хауер, Брус Уилис, Клайв Оуен, Илайджа Ууд, Джесика Алба и др. На 30-ти юни юнският цикъл „Филм на седмицата“ ще завърши с мистерията "Парният експеримент" (2009), в която си партнират Вал Килмър и Арманд Асанте.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!