петък, 24 май 2019 г.

Кои са героите в сезон 5А на сериала "Пази се от живите мъртви" и какво се случва с тях - от 3 юни по AMC

Премиерата на сезон 5А ще се състои на 3-ти юни в 4.00 и 23.00 ч., а следващите епизоди на “Пази се от живите мъртви” ще се излъчват всеки понеделник в 4.00 и 23.00 часа.
След бруталните си преживявания в четвърти сезон на сериала Морган и останалите от "Пази се от живите мъртви" решиха да се опитат да спасят хората. Нашите „герои” посветиха усилията си на това да донесат надежда и продоволствия на останалите оцелели, за да им покажат, че не са сами. Те ще използват помощта на изкуствен интелект като средство за намирането на тези хора. По пътя си те ще открият и някои други, но освен това ще разберат, че намирането на хора в апокалипсиса не е лесна задача…         
В сезон 5 на хитовия сериал „Пази се от живите мъртви“ целта на групата е ясна – да намерят всички, които са оцелели и да направят това, което е останало от света, малко по-добро място за живот. С желязно упорство Морган Джоунс (Лени Джеймс) води групата, следвайки философия, основаваща се на човеколюбие, чувство за общност и надежда. Всеки от героите вярва че, помагайки на другите, ще може да изкупи грешките от миналото си. Но доверието не може да се спечели лесно. Мисията им да помагат на другите ще бъде поставена на крайно изпитание, когато групата се озове в неизследвана територия, където всички ще бъдат принудени не само да се изправят лице в лице с миналото си, но и със своите страхове. Само изправянето срещу тези страхове ще помогне на групата да открие напълно нов начин на живот, който ще ги промени завинаги.

Морган Джоунс (В ролята Лени Джеймс)
Докато фактическият водач на групата Морган се хвърля с главата напред  в мисията да открива хора и да им помага, това търсене на изкупление от негова страна го провокира по нов начин както физически, така и емоционално. Независимо от отбелязания прогрес по време на бягството му, когато прекоси половината страна, Морган ще открие, че основните неща все още го теглят назад. Той ще трябва да се изправи срещу миналото си, ако иска да има път към бъдещето.

Алиша Кларк (В ролята Алиша Дебнъм-Кери)
В новия пети сезон Алиша поема ролята на закрилник на групата. Умел боец, тя е на предната защитна линия. Но, тази нова роля си има своята цена. Тя ще трябва да се научи да се свързва с хората на по-дълбоко ниво, ако иска да изпълни мисията на групата и да продължи завещаното от Медисън.

Алтея (В ролята Маги Грейс)
Този сезон усилията на Ал да участва в историята, а не да бъде безпристрастен наблюдател ще излязат на преден план, когато тя тръгва с изключителна упоритост по дирите на тайнствена следа. Една опасна среща ще я принуди да преоцени отношението си към истината и мястото си в групата.

Виктор Странд (В ролята Колман Доминго)
В четвърти сезон Странд отбеляза голям прогрес в усилията си да стане по-добър и по-безкористен човек. В новия сезон Странд ще направи и невъзможното, за да докаже на групата и на себе си, че се е променил за добро. Една невероятна среща ще го принуди да подложи на съмнение истинската си мотивация.

Лусиана Галвес (В ролята Даней Гарсия)
В сезон 4 една случайна среща с Полярната мечка донесе на Лусиана нова цел. Този сезон тя ще поддържа своя оптимизъм, борейки се да продължи неговото наследство. Един екземпляр от „Малкият принц“ и  списанията на Полярната мечка ще дадат насока на Лусиана, докато тя обединява групата да се изправи пред величествена задача, независимо че шансовете са незначителни.

Джон Дори (В ролята Гарет Дилахънт) 
Последният сезон Джон откри приятелството, общността, а през този юни ще открие истинската любов. Този сезон той се бори с уникалното чувство за вина на оцелелия, познавайки страданията на другите, Джон ще се бори да се наслади на собствения си добър късмет, а една случайна среща ще му даде възможност да предаде късмета си нататък.

Дуайт (В ролята Остин Амелио)
Когато видяхме Дуайт за последен път в сезон осми на “Живите мъртви”, Дарил пощади живота му и каза на Дуайт да открие жена си Шери и да оправи нещата. Търсенията на Дуайт го отвеждат до Тексас, където той ще срещне нашата група. Тази съдбоносна среща ще постави началото на серия от събития, които ще провокират насоката на Дуайт и собствените му планове за бъдещето.

Чарли (В ролята Алекса Нисенсън)
Все още бореща се с вината от събитията от четвърти сезон, Чарли ще се хвърли безрезервно в мисията. Една случайна среща ще доведе до невероятно приятелство, което й дава възможност да се докаже веднъж завинаги.

Грейс (В ролята Карън Дейвид)
След оцеляването на Грейс личната й мисия да поправи несправедливостите от миналото си ще я постави в пряк конфликт с целите на нашата група. Помощта, оказана на Грейс, ще създаде нови пречки и ужасяващи опасности, вероятността за които групата не е осъзнавала досега.

Джун (В ролята Джена Елфман)
Умениятя на Джун като травматологична сестра ще бъдат поставени на изпитание, когато членовете на групата се озоват на опасно и безмилостно място. Намирайки опора в любовта си към Джон, Джун ще се хвърли стремглаво в мисията, предвождайки надеждно групата с разбиране и смелост.

Даниел Салазар (В ролята Рубен Блейдс)
След като Даниел беше прострелян от Виктор Странд и блокиран от взривяването на язовира, съдбата му беше несигурна. Неговото пътуване оттогава досега го е променило, но дали за добро или за зло, все още е загадка.

Снимки:
Ryan Green/AMC

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!