Втори сезон на „Гепи“ с премиера на 3-ти май по AXN

0
Базиран на култовата комедия на Гай Ричи от 2000 г. и носещ същото име, новият сезон заварва бандата на Хил в слънчева Испания, където пътуването им планирано като добре заслужена ваканция, бързо се превръща в борба на живот и смърт! Нищо чудно как, след като се установяват в измисленото крайбрежно градче Сан Толедо, нашите нехранимайковци скоро се оказват забъркани с един от местните престъпни босове и то така, че няма отърване! Единствено оцеляването само по себе си е в състояние да изстиска от всеки един необходимите качества, поръсени с не малка доза дързост така, че те не само ще се преборят с враговете си, но и ще подчинят града на собствените си правила! И да - само бандата на Хил са достатъчно откачени, за да доведат подобна лудост до успешен край!
Рупърт Гринт известен в цял свят като Рон Уизли от „Хари Потър“, се завръща във втория сезон в ролята на супер-шикозния Чарли Кавендиш-Скот. С него са и Люк Паскулиано като Албърт Хил, Люсиен Лависконт като Били Айерс, Дъгри Скот като Вик Хил, Фийби Дайневър като Лоти Мот и Джулиет Обри като Лили Хил. Нови попълнения в сезона са испанските актьори Урсула Корберо (“Money Heist”), Ховик Кеучкериян („Орденът на Асасините“, „Нощният мениджър“) и Тристан Улоа (“Farinia: Snow on the Atlantic”).
Изпълнителен продуцент на сериала е Алекс Де Раков, който също е и сценарист и шоурънър. Вече установил героите, историята и фундаменталната британска сила на „Гепи“, Де Раков е готов да пренесе сериала на нова територия за втория му сезон. Още от времето, когато започва работа по „Гепи“, той планира да премести бандата на хълма Коста дел Сол в Южна Испания, световно известен като Гангстерския рай. Репутацията на Коста дел Сол произтича от периода след разтрогването на договора за екстрадиция между Испания и Обединеното Кралство през 1978 г. При липсата на това споразумение, британските престъпници бягат в Испания без страх от депортиране и се радват на плодовете на своя незаконен труд в максимален комфорт. Договорът се преподписва през 1985 г., но междувременно на хълма вече отдавна се е оформила една уютна общност от преуспели британски престъпници, които са се заселили в района, а местността печели прякора „Коста дел Крайм”.
Де Раков познава Испания добре, тъй като е работил и живял там. Той е много добре запознат и с Коста дел Сол в частност, защото е прекарвал там по цели лета през 80-те и 90-те години. Да пренесе героите си в тази среда му се струва добра идея по няколко причини: „Винаги съм харесвал идеята да пренеса бандата на Хил в Испания, защото от една страна е романтичното усещане от наличието на богатите пенсионери, а от друга се озовават сред свои сънародници в чужда държава“, обяснява той. "А и да отидеш в друга страна и да се отделиш от разказа на първи сезон –  това са двете основни предпоставки, които ни позволиха да започнем новия сезон на чисто".

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top