вторник, 21 май 2019 г.

МИСИЯ ОБРАЗОВАНИЕ в „Здравей, България“ на 24 май

Какво ни носи образованието и какви са препятствията, пред които се изправя? Отговор на тези и още въпроси очаквайте на 24 май от 7.00 ч. до 12.00 ч. в специалното издание на МИСИЯ ОБРАЗОВАНИЕ в „Здравей, България“ по NOVA. Водещите Аделина Радева и Виктор Николаев, заедно с Ани Салич и репортерите на NOVA, ще бъдат на празника със зрителите в цели шест български града – София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Бургас и Монтана.

В студиото на „Здравей, България“ в Деня на българската просвета и култура и на славянска писменост ексклузивно ще гостува световноизвестният диригент – маестро Йордан Камджалов. Неповторимият артист ще разкаже за силата на музиката и цената на успеха. Каква е посоката на съвременната култура ще дискутират другите специални гости на Аделина Радева и Виктор Николаев –  Васил Василев – Зуека и Магърдич Халваджиян. За могъществото на словото ще говорят писателите Мария Лалева и Захари Карабашлиев.

„На учителя с любов“ – Ани Салич ще срещне зрителите с една от любимите си учителки. От учебниците – до учебните програми – какво трябва да се случи в образованието? Интервю с министъра на образованието и науката Красимир Вълчев.

Репортерите на NOVA ще ни срещнат с редица вдъхновяващи съвременни будители и техните впечатляващи истории. Василена Гръбчева ще разкаже историята на 17-годишната Евелина, която мечтае да стигне от Галиче до Оксфорд. Ивомира Пехливанова ще заведе зрителите при младите българи, които работят в ЦЕРН, а Румен Бахов – зад океана в българското училище в Ориндж Каунти.

Не пропускайте специалното издание на „Здравей, България“ на празника на българската просвета и култура и на славянската писменост с Аделина Радева, Виктор Николаев, Ани Салич и репортерите на NOVA от 07.00 ч. до 12.00 ч. по NOVA.

7 коментара:

 1. Здравейте Бтв комеди показват рекрама на Нашият сериал Новите сьседи на Новият сезон и сьщо и на Барьт на Пепе

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, както вече ви съобщихме се работи по озвучаването на новия сезон. Очакваме го скоро в ефира! Поздрави!

   Изтриване
 2. Здравейте честит празник Антонио Ресио се появил в Сериала Барьт на Пепе като Антонио Ресио това вярно ли е

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, да в 10 епизод. Поздрави!

   Изтриване
  2. Здравейте а от кьде мога да гледам епизод 10 само заради Антонио

   Изтриване
  3. Здравейте, в сайта videoclip.bg има епизодите с бг аудио. Поздрави!

   Изтриване
  4. Здравейте да брагодаря ви видях го обаче преводачьт на Антонио е друг

   Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!