Хитовият руски комедиен сериал “Остров” ексклузивно във Vbox7

0
Поредица Множество забавни и неочаквани ситуации ще предложи премиерният тропически комедиен руски уеб сериал “Остров”, който стартира всеки вторник и петък от 23 април ексклузивно във Vbox7. Впечатляващата продукция, един от най-рейтинговите телевизионни сериали в Русия, ще забавлява потребителите на платформата с нови епизоди всеки вторник и петък. В неянего група младежи ще се озоваватт на самотен остров в името на голяма парична наградакато участници в риалити шоу, но истинското им приключение ще започне започва едва след непредвиден инцидент. >> https://bit.ly/2IqK87x

„Остров“ разказва за 8 млади ентусиасти, 4 жени и 4 мъже, които трябва да се състезават в поредица от предизвикателства на дивия живот, създадени от организаторите на шоуто. Всеки от участниците ще се старае да стане любимец на зрителите, които ще определят победителя, заслужил голямата награда.

Щом пристигат с лодка до острова, младежите ще се втурватнат да разглеждат новия си дом за следващия месец. Развълнувани от настъпващото приключение, те нямат търпение да покажат най-доброто от себе си и да спечелят формата. Нелеп инцидент обаче е причина лодката на снимачния екип да избухне. Приели експлозията за заря, даваща начало на експеримента, участниците не подозират, че са останали сами и безпомощни на необитавания остров, далеч от цивилизацията. Без комуникация със света, осемте герои ще станатстават част на много множество комични и нелепи ситуации.  С идеята за включени камери и пряко излъчване в ефирМислейки си, че камерите са включени и всичко се излъчва директно в ефир, всеки един ще се опитва да впечатли зрителите, докато реално ще се борят за собственото си оцеляване на острова.

Ролите в сериала са поверени на млади и многообещаващи руски актьори. Евгений Кулик се превъплъщава в ролята на неуверения Льоша, Григорий Калинин пък е в ролята Костя – умният от компанията, самоопределящ се като треньор по личностно развитие. 16-годишната Надя (Анифиса Вистингаузен) е бунтар и авантюрист по душа и се записва на кастинг за шоуто, скривайки истинската си възраст. Нейна съперница ще бъде блондинката Оля, изиграна от Янина Студилина. Ел (Кирилл Мелехов) несъмнено ще бъде душата на компанията, а нежната и срамежлива Марго (Анастасия Асеева) ще се влюби в него от пръв поглед. Високомерният Гера (Денис Косяков) ще бъде готов да побеждава на всяка цена, а групата ще допълни напълно различната по характер Мила (Ирина Вилкова), която е израснала сред момчета и женската суета и капризи са й чужди.

Какви са изпитанията, през които ще трябва да преминат участниците на острова, гледайте в премиерния уеб сериал “Остров”.

Не пропускайте тропическата комедийна уеб поредица „Остров” от 23 април всеки вторник и петък във Vbox7.

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top