Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

TBC Новините вече е собственост на международния гигант Netflix

От днес, 1 април 2019, най-добрият новинарски и тв портал в България - TBC Новините, има нов собственик. Международния гигант Netflix, I...

От днес, 1 април 2019, най-добрият новинарски и тв портал в България - TBC Новините, има нов собственик. Международния гигант Netflix, Inc. придоби 100% от активите на TBC Entertainment Group, които включват портала TBC Новините, спортния сайт RundBG, регионалният портал ZaTeteven.com, развлекателния сайт kristiyanshow.com, видео платформите - Vinteo, NplayTV и TBC Player, мрежите ни от канали в YouTube и страниците ни в социалните мрежи. Цената за продажбата на медийната група от до сегашните собственици е равна на 700 евро.

„За нас е чест, че ставаме част от такава голяма компания, като Netflix. В следващите седмици предстои реконструиране на бизнеса на TBC Entertainment Group, като в нашите видео платформи ще намерят място най-добрите продукции на Netflix. Спортният ни сайт RundBG пък започва ексклузивно излъчване на мачовете от Националната Футболна Лига на САЩ.“, заяви Адриано Ферер, който от днес ще управлява бизнеса на Netflix в България.

Честит първи април! Информацията в тази статия не отговаря на истината и е просто шега!

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!