Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Историята на „Синът Божи” в навечерието на Великден по NOVA

Гледайте библейската лента от 22.00 ч. Библейската история на Исус, която промени човешката цивилизация, ще оживее на малкия екран в истор...

Гледайте библейската лента от 22.00 ч.

Библейската история на Исус, която промени човешката цивилизация, ще оживее на малкия екран в историческата драма „Синът Божи” във вечерта на Велика събота от 22.00 ч. по NOVA. Филмът е римейк на хитовата поредица на History Channel „Библията” от същия творчески екип начело с режисьора Кристофър Спенсър, като в главната роля отново влиза актьорът Диого Мордаго.

Вдъхновеният от Библията сюжет за земния път на Христос проследява живота на сина Божи от скромните му детски години до предизвикалото бурни събития разпятие на кръста и последвалото чудодейно възкресение.

Не пропускайте историята, която промени света в историческата драма „Синът Божи” във вечерта на Велика събота от 22.00 ч. по NOVA.

2 коментара

  1. Здравейте защи вече изльчват по два Епизода от теленовелата Сладка Тайна

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, така са решили от телевизията. Ние не знаем защо. Поздрави!

      Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!