Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Салма Хайек и Пенелопе Круз са „Бандитки“ по NOVA

Гледайте комедията по сценарий на Бесон от 20.00 ч. по NOVA Салма Хайек и Пенелопе Круз ще докажат, че и жените могат да бъдат опасни в уе...

Гледайте комедията по сценарий на Бесон от 20.00 ч. по NOVA

Салма Хайек и Пенелопе Круз ще докажат, че и жените могат да бъдат опасни в уестърн комедията „Бандитки“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA. Сценарист и продуцент на хитовата лента е Люк Бесон, а режисурата е поверена на номинирания за „Оскар” норвежки тандем на Хоаким Ронинг и Еспен Санберг. Звездният актьорски състав се допълва от Стив Зан, Дуейт Йоаким и Сам Шепърд.

Салма Хайек и Пенелопе Круз влизат в ролята на две жени, чиито бащи биват убити от коварен въоръжен измамник на име Тайлър Джаксън. Джаксън прокарва кървава пътека през Югозапада, докато обира банка след банка. За да отмъстят, тези жени, които са с коренно противоположни характери, се обединяват и се заричат да победят Тайлър в собствената му игра, като нападат и обират банките, преди убиецът на бащите им да стигне до тях.

Не пропускайте развръзката в уестърн комедията „Бандитки“ тази вечер от 20.00 ч. по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!