Търсене на златни съкровища от Втората световна война и от Гражданската война в Америка и ловци на стари технологии по History през май

0
Представяме ви премиерите и акцентите по канал History през май
2019 г.

Нова ексклузивна поредица
Изгубеното злато на Втората световна война
От 7-ми май, всеки вторник в 23.00 ч.


Това е последната голяма загадка на Втората световна война. Според легендата, в последните месеци от войната японците заровили нещо изключително ценно дълбоко в джунглата на Филипините. „Изгубеното злато на Втората световна война“  слага началото на опитите за разрешаване на една от най-големите загадки на Втората световна война. Твърди се, че през 1945 година, когато войските на съюзниците се срещат, японските войски, командвани от прочутия японски генерал Ямашита, заравят ценно съкровище във Филипините. Смята се, че съкровището, вероятно възлизащо на милиарди долари в злато, бижута, и безценни артефакти, е било откраднато от представители на различни държави. Днес, екип от американци е тръгнал по следите на очевидец, който твърди, че е видял войските на Ямашита да заравят безчет кутии в тунели, запечатани с експлозиви и защитени от умело замаскирани капани. Екипът от изследователи и инженери трябва да разгадае странен код, за който се смята, че е оставен от тайно общество, като средство да се избегнат капаните и да се стигне до съкровището.

Нова ексклузивна поредица
Прокълнатото злато от Гражданската война
От 27-ми май, всеки понеделник в 22.00 ч.


След успеха на „Проклятието на остров  Оук“ , търсачите на съкровища Рик и Марти  са обект на интерес от цял свят. Днес те се съюзяват с Кевин Дикстра от Мичиган, за да търсят контрабандно национално съкровище, датиращо от времето на Гражданската война, за което се смята, че е заровено под езерото Мичиган. За Кевин Дикстра и неговия екип опитите да се разреши една от най-големите загадки на Америка, свързани със съкровища, ще се окаже по-голяма и по-всеобхватна от всякога. След невероятните им усилия през последната година, които завършиха с получаването на евентуални видеодоказателства за това, че загубено злато от Гражданската война на стойност 140 милиона долара лежи на дъното на езерото Мичиган, ловците на съкровища са решени да се върнат на мястото за гмуркане и да докажат, че техните години на щателни изследвания накрая ще се увенчаят с успех. Марти ще предложи на Кевин по-голяма финансова помощ, отколкото през последния сезон, и освен това ще включи в екипа 28-годишния си син Алекс , за да може той да окаже помощ, но, и за да следи за инвестицията на баща си. Освен Алекс, очакваме екипът да се попълни и с един по-млад експерт по история на Гражданската война

Нова ексклузивна поредица
Ловци на стари технологии
От 17-ми май, всеки петък в 23.00 и 23.30 ч.


Ние всички сме се фокусирали до такава степен върху ‘Следващото революционно технологично откритие’, че повечето от нас не си дават сметка, че истинските съкровища се крият в нашите мазета, тавани и килери! „Ловци на стари технологии“ представя харизматичното дуо Бохъс („Бо“) и Шон, колекциониращо експонати на ретротехнологиите. Двамата са превърнали маниакалното си увлечение по слабо известните технологии в процъфтяващ и доходен бизнес. Те непрестанно търсят експонати на редки и носталгични технологии, защото за съответния колекционер тези предмети са безценно съкровище! Бо и Шон са по следите на всичко – от оригиналните игри „Нинтендо“, които се продават за стотици долари, до свръхредките компютърни чипове от телескопа „Хъбъл“ на стойност милиони долари. 

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top