Николай се сбогува с Hell’s Kitchen завинаги

0
Николай се сбогува завинаги с Hell’s Kitchen България след изключително напрегната и оспорвана вечерна резервация, в която се бори за оставане в кулинарното шоу срещу Светлана.

Основната причина, поради която шеф Виктор Ангелов взе окончателното решение да се раздели с Николай беше слабото му представяне като капитан на синия отбор. Шеф Ангелов видя още липса на мотивация и ентусиазъм в Николай и въпреки, че той получи последен шанс да покаже желание за победа – не успя да демонстрира нито знания, нито лидерски умения.

„Ако можех отново да бъда част от Hell’s Kitchen  щях да бъда по-агресивен в усилията да покажа на какво съм способен“, казва Николай и допълва, че участието му в световното кулинарно шоу е безценно и е научил много. А на въпроса кое беше най-трудното в Кухнята на Ада, Николай отговаря категорично: „Най-трудното беше когато разочароваш шеф Виктор Ангелов“.
С напускането на Николай отборът на Hell’s Kitchen вече е от 10 професионалисти, които се борят за голямата награда от 100 хиляди лева и едногодишен договор в ресторанта на шеф Ангелов. Кои ще бъдат майстор готвачите, които през следващата няма да се справят с напрежението в кухнята и ще се окажат номинирани от шеф Ангелов ще разберем в новите епизоди на световното кулинарно шоу от 21:00 часа по NOVA.
Едно е сигурно, участниците ще бъдат изправени пред сериозни дневни предизвикателства, които ще провокират както личностните им качества, така и ще поставят на изпитание отборния им дух. Шеф Ангелов ще продължи да търси измежду тях топ готвачът и истински лидер, а колкото повече се доближаваме към финала на шоуто зрителите на  NOVA ще стават свидетели на наситени емоции, удари под кръста, стратегически ходове и борба за надмощие в Кухнята на Ада.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top