Зрелищна битка за оставане в Hell’s Kitchen между четирима номинирани

0
Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще видят безпрецедентна битка за оставане в Hell’s Kitchen между четирима номинирани – Светлана, Петко, Цветелин и Николай. Един ще напусне завинаги Кухнята на Ада и кой ще бъде той, ще разберем довечера. Преди това ще станем свидетели на небивал кулинарен дуел, който ще даде сериозно предимство на победителите. Вечерната резервация ще е наситена с амбициозни обещания, но и с адско напрежение, неочаквани обрати и изненадващи саботажи, драми с равиоли и сериозна паника в опит да се изпълни една специална поръчка от ВИП масата. Дали ще успеят сините и червените капитани да изведат отборите си до финал или ще са сериозна пречка пред желанието на шеф Виктор Ангелов да нахрани гостите на ресторанта, ще е ясно след броени часове по  NOVA.
Четворният кулинарен дуел на шеф Виктор Ангелов ще вдигне високо летвата пред номинираните и ще предизвика Светла, Петко, Цветелин и Николай да покажат перфектна координация и отборна игра в създаването на „любов в чиния“. Дали двойката Петко и Цветелин или т. нар. ПеЦо, или Светлана и Николай ще успеят да се превърнат от противници в съюзници и да покажат своите кулинарни умения, като се доверят един на друг – предстои да разберем довечера в решаващия епизод на Hell’s Kitchen. Едно е сигурно обаче - победителите ще получат неочаквана награда, а загубилите сериозно ще се изпотят в битка за оставане в кулинарното шоу.
Вечерната резервация започва с амбициозни обещания и твърдата увереност на капитаните на двата отбора, че ще справят с напрежението и стреса, за да получат похвала от шеф Ангелов и от гостите на заведението. Дали това ще се случи обаче ще разберем довечера. Специалните гости на ресторанта ще предизвикат допълнително напрежение и стрес сред сините и червените в желанието си да се представят блестящо пред звездите. Този път ВИП гости на Hell’s Kitchen ще бъдат неповторимата Екатерина Евро, Азис и приятели, както и изключителната Милица Гладнишка със сестра си, актрисата и радио-водещ Богдана Трифонова със сина си и Зейнеб от „На Кафе“ по NOVA. Специалната поръчка за виенски шницел от Азис обаче ще вдигне адреналина на максимум сред готвачите и ще предизвика топ готварските им умения. Но дали ще успеят да се справят? Зрителите на Hell’s Kitchen и тази вечер ще станат свидетели на адското напрежение в Кухнята на Ада – ще има удари под кръста, обвинения в саботаж, изгонени от кухнята и разочарован шеф Ангелов. Кой ще заслужи адския гняв на шеф и ще изхвърчи завинаги от отбора на Hell’s Kitchen ще разберем тази вечер от 21:00 часа по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top