Кой ще се изправи срещу тримата номинирани в Hell’s Kitchen България?

0
Тази вечер в Hell’s Kitchen България от 21:00 часа по NOVA ще видим какво се случва с професионалните готвачи когато напрежението и жегата в Кухнята на Ада им дойдат в повече. Шеф Виктор Ангелов ще предизвика участниците в най-известното кулинарно шоу да пренебрегнат себе си и „заедно като един“ да покажат перфектни кулинарни техники и висш готварски пилотаж. Дали мъжете и жените в Hell’s Kitchen ще успеят да постигнат съвършенството или отново ще разочароват шеф Ангелов, предстои да разберем тази вечер по NOVA. Ще има хитри номерца, опънати до скъсване нерви, една изкупителна жертва, но и отбор, който най-накрая ще започне да работи като добре смазана машина. Кой ще се изправи срещу Светлана, Петко и Цветелин в епична битка за оставане в Адската кухня, ще разберем след броени часове по  NOVA.
За пореден път шеф Виктор Ангелов ще изпита своите готвачи в умението им да бъдат отборни играчи. Сините или червените ще се окажат победители в това предизвикателство ще е ясно довечера, но ще видим как преди здраво да кръстосат черпаците, ще им се наложи умело да кръстосат думите. Ще има чиния, която ще „вземе акъла“ на шеф Ангелов, а друга ще го разочарова. Ние ще се учим какво е конкасе и как се правят крокети, а на финала ще ни се иска да сме на мястото на победителите, за да похапнем вместо тях истинска балканска скара. Победените пък ще оплакват горко съдбата си, докато анализират причината за тежката загуба.
Вечерната резервация ще нажежи обстановката в Hell’s Kitchen до степен на кипене и ще завърши с още номинирани. Дали ще се справят участниците със специалните поръчки и ще успеят да нахранят пълния с гости ресторант ще разберем довечера. Напрежението ще постави на изпитание не един професионалист, ще има истинска яйчена драма, а една от кухните все пак ще влезе в ритъм, но на каква цена? Кой ще бъде следващият номиниран и на кого ще даде последен шанс шеф Виктор Ангелов да остане в шоуто ще разберете, ако гледате Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top