Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Гладиаторски битки и сериозни кризи в днешния епизод на Hell’s Kitchen България

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще станат свидетели на истински „код червено“ в Hell’s Kitchen, а за професионалните готвачи ще...

Тази вечер от 21:00 часа зрителите на NOVA ще станат свидетели на истински „код червено“ в Hell’s Kitchen, а за професионалните готвачи ще бъде истински „ад“ да се справят и да се разминат с провала. Ще видим поредни сълзи в кухнята, предателства и желаещи да доминират, ще се открои не една издънка и в двата отбора, а един от кандидатите за „топ готвач“ ще положи сериозни усилия да издърпа отбора си, за да приключи успешно вечерната резервация. На финала нервите на шеф Виктор Ангелов ще бъдат изпънати до крайност и той ще бъде принуден да вземе едно генерално решение, което да успокои страстите и да даде урок на професионалните готвачи - какво ще бъде то ще разберем довечера от 21:00 часа само по NOVA. 
С дневното си предизвикателството шеф Ангелов ще вдигне сериозно летвата пред професионалистите и ще им покаже колко е важно за добрия готвач да запази самообладание в кухнята и да контролира емоциите си. Ще се насладим на истински гладиаторски битки, изстрели в 10-ката, изкусни готвачи с перфектна техника, но и няма да липсват кулинарните туристи. Единият отбор ще бъде понамачкан, а другият – направо смачкан. Със сигурност ще има охкане и пъшкане, но кой ще победи – сините или червените – ще разберем след броени часове по NOVA.
Със сигурност вечерната резервация в Hell’s Kitchen ще изправи и двата отбора пред сериозни предизвикателства. Ще хвърчат искри, ще има мрънкане и недоволство, ще има разочаровани от съотборниците си готвачи и отново липса на комуникация в кухнята. Едни ще мълчат упорито и  ще отказват да работят в екип, други ще се правят на герои, когато единствено доброто разпределение в кухнята и „заедно като един“ ще нахрани гостите в ресторанта. Дали шеф Ангелов ще толерира подобно поведение от своите готвачи в Hell’s Kitchen или ще бъде принуден да поставя ултиматуми и да преподава уроци по лидерство?  Едно е ясно – кухнята на Ада ще влезе в ритъм и гостите на ресторанта ще останат доволни, но какво ще е нужно, за да се постигне съвършенството, което изисква шеф Ангелов? На финала все пак шеф Ангелов ще вземе едно генерално решение. Какво ще бъде то и кой ще бъде следващият номиниран ще разберем тази вечер в Hell’s Kitchen от 21:00 часа по NOVA.

Гледайте Hell’s Kitchen България всеки вторник, сряда и четвъртък от 21:00 по NOVA.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!