Ловци на история, гении и великия Леонардо по Da Vinci през май

0
Представяме ви премиерите и акцентите по канал Da Vinci през май 2019 г.

Премиери
Ловци на история
17ти май 2019 г. – всеки петък в 18:30 ч.


Чудили ли сте се някога какво би било да живеете като древните племена? Е, добре, сега можете да разберете това сами! Пътувайте във времето с Мат, Пейджи и „Ловци на история“ и пробвайте техните страхотни експерименти у дома. Някои от тях стават за ядене! С воините и разказвачите, на Земята и в Космоса, можете да пътувате до различна епоха във всеки епизод. Впечатляващо! Гледайте Da Vinci Kids на 17ти май в 18:30 ч. и се удивявайте!

Гениите
12ти май 2019 г. – всяка неделя в 23:00 ч.


Великите открития рядко са самостоятелно дело. Обикновено, те се базират на предшестващата работа на забележителни мъже и жени. А понякога стремежът към открития се подклажда от огромно съперничество – желанието да си пръв, особено когато други са се устремили към същата цел. От личното до политическото, в “Гениите“ ние откриваме реалните истории на мечтателите – известни и неизвестни, които са се борили да променят нашия свят. Разкази, пълни с надежда и триумф, но също и с измама и предателство. От битката за светлина на Едисон и Тесла до космическата надпревара на фон Браун и Корольов, ние представяме научните разработки, променили завинаги начина ни на живот. Гледайте “Гениите“ на 12ти май в 23:00 ч. по Da Vinci. Удивявайте се.

Специални програми
Леонардо да Винчи - 500 години вдъхновение
Четвъртък, 2ри май 2019 г. от 20:30 ч.


Скулптор, художник, учен, изобретател, инженер, геолог, ботаник, музикант, архитект, математик, анатом, картограф, астроном – уау, уау, уау! Има ли нещо, което Леонардо да Винчи да не е можел да прави!?! Изминали са 500 години, откакто този ренесансов човек е живял на Земята, но неговият гений е безсмъртен. Гледайте “Абсолютно гениално с Дик и Дом“, за да научите как той е накарал своя робот-рицар да се движи. Не пропускайте “Ужасна история“, за да разберете защо Мона Лиза не винаги се е усмихвала. Надникнете във “Велики мечтатели“, за да откриете вдъхновението зад някои от най-великите изобретения.
Бъдете с Da Vinci, докато честваме живота и работата на този невероятен човек. Четвъртък, 2ри май от 20:30 ч. Удивявайте се!

20:30 Абсолютно гениално с Дик и Дом – Да Винчи
21:00 Ужасна история – Ренесансовият човек и рапът на Шекспир
21:30 Велики мечтатели – Леонардо. В търсене на истината

Продължаващи НОВИ епизоди:
Пълен боклук
Нови епизоди до 17ти май 2019 г. – всеки петък в 18:00 ч.


Шеф тийнейджър
Всяка събота в 20:00 ч.


Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top