Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Полицейски патрул на живо, деца зад решетките и ловец на убийци по Crime + Investigation през май

Представяме ви премиерите и акцентите по канал Crime + Investigation през май 2019 г. Нова ексклузивна поредица На живо: Полицейски пат...

Представяме ви премиерите и акцентите по канал Crime + Investigation през май 2019 г.

Нова ексклузивна поредица
На живо: Полицейски патрул
От 31-ви май, всеки петък в 23.00 ч.


„На живо: Полицейски патрул“ е реален сериал, който дава на зрителите автентична представа за дейността на правоприлагащите органи в Америка. Всеки епизод показва ежедневните ситуации на живот и смърт, пред които са изправени шерифските служби, магистралните патрули и местните полицейски участъци в различни юрисдикции от Кънектикът до Аризона. От бума на наркотици до проституцията, от преследването на джигитите на пътя до семейните скандали, от кражбите на автомобили до гангстерското насилие или дори до дребните нарушения на пътя, „На живо: Полицейски патрул“ дава обширен поглед върху ежедневните срещи на полицията с гражданите, показвайки на зрителите от първа ръка какво наистина се случва по улиците през погледа на полицията и камерите на полицейските автомобили.

Нова ексклузивна поредица
Деца зад решетките: Живот или условно освобождаване
От 28-ми май, всеки вторник в 23.00 ч.


Какво правим с децата-убийци? До неотдавна в Съединените щати имаше около 2500 души, осъдени до живот без право на помилване за престъпления, извършени до 17-годишна възраст. Но, през 2012 година, Върховният съд постанови, че доживотните присъди без право на помилване за непълнолетни са противоконституционни. След това, през 2016 година, най-висшият съд в страната заяви, че те трябва да се прилагат ретроактивно. Сега, всички малолетни, осъдени на доживотен затвор без право на помилване, имат възможност да претендират за евентуално освобождаване от затвора. Този сериал ще ви разкаже техните сърцераздирателни, но и смразяващи истории. Фокусът ще бъде поделен между драматичния преразказ на тези ужасни престъпления и развитието в реално време на потенциалното освобождаване, условното освобождаване и повторното осъждане. Може ли един ужасен акт да лиши младия живот от правото на изкупление? Ще разгледаме тези противоречиви въпроси от различни гледни точки и ще изследваме мрачната сложност на техните последици.when kids kill.

Нова ексклузивна поредица
Ловец на убийства
От 2-ри май, всеки четвъртък в 22.00 ч.


Лейтенант Джо Кенда има зад гърба си 23-годишна служба в Полицейския участък на Колорадо Спрингс, където е натрупал спомени от убийци за цял живот и е помогнал в разследването на близо 400 случая на убийства. Този сериал представя ярките спомени на Кенда, който разгръща отново за зрителите “Книгите за убийства”. В тези папки са описани подробно всички негови случаи на убийства, чието повторно отваряне възкресява най-шокиращите случаи, които го преследват до днес. Докато описва в подробности как е разрешил случаите на престъпления, Кенда ни прави свидетели и на емоционалните си преживявания, успявайки най-после да се примири с дълго потисканите кошмари. Епизодите този месец включват „Безизходица“(02/05), „Бомба с часовников механизъм“ (09/05), „Йоан 3:16“ (16/05), „Тяло във фризера“ (23/05) и „Последният танц на Тимъти Пърт“ (30/05).

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!