Лондонският бутиков сладкар Chef Иван Александров прави „ангелски“ къпкейкове в понеделник в MasterChef

4
В понеделник от 21:00 часа в MasterChef новата кутия няма да е по вкуса на всички. Журито няма да търпи посредственост и липса на креативност, а часовникът ще е неумолим към 10-те топ хоби-готвачи на България. Chef Иван Александров, който изработи тортата за медийното събитие на кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл, ще демонстрира типичните английски кекчета, но с български привкус. В стрес теста 7 хоби-готвачи ще трябва да докажат своя усет и комбинативност, за да не бъдат обречени на елиминация.

Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще предизвикат топ 10 хоби-кулинари с ястие, което датира от древни времена и намира своите интерпретации в различните кухни по света. За някои от тях продуктите ще бъдат напълно непознати и те ще трябва да проявят съобразителност и интуиция за третирането им. Други ще си припомнят истории от детството и ще се опитат да претворят вкусовете от спомените си. Тримата с най-впечатляващи чинии ще отидат на MasterClass, победителят ще се радва на огромно предимство в борбата за имунитет, а останалите ще бъдат подложени на стрес тест. Кои ще са авторите на най-красивите, изискани и вкусни порции - утре от 21:00 часа в MasterChef България по bTV.

Един истински шампион в сладкарското изкуство, който развива собствена марка за бутикови дерти в Лондон, ще преподаде специален урок на трима от претендентите за титлата MasterChef и голямата награда от 100 000 лева. Chef Иван Александров, който изработи тортата за медийното събитие на кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл, ще демонстрира типичните английски кекчета, но с български привкус. На пръв поглед лесната задача крие много подводни камъни, заради множеството компоненти и деликатните продукти, а пипкавите детайли допълнително ще изнервят гладиаторите. Те ще използват „авторски“ техники, ще разчитат на опита си или на бързината.

В стрес теста Chef Андре Токев, Chef Петър Михалчев и Chef Силвена Роу ще дадат на 7-те хоби готвачи задължителна основа и творческа свобода да покажат колко добре могат да съчетават вкусове. Фантазия, молби „към всички богове“ и огромно напрежение ще завладеят кухнята на добрия вкус. А резултатите ще са колкото впечатляващи, толкова и разочароващи. Коя е най-евтината добавка на вълнение, какво е основното, което журито очаква от топ 10 в кухнята на MasterChef и кой е старият, прабългарски обичай, който Chef Михалчев още спазва? Кой ще се пречупи и ще отиде на елиминации във вторник - утре вечер от 21:00 часа в MasterChef България по bTV.

Публикуване на коментар

4Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

 1. Здравейте защо Нова взима сериалите на Бтв

  ОтговорИзтриване
 2. За Щурите сьседи за Пепел от Рози за Всички обичат Реймьнд и други

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, защото са предложили по-добри условия от bTV или bTV са се отказали да плащат за тях. Поздрави!

   Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top