Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Серийни убийци и невероятната съдия Джуди по CBS Reality през май

Представяме ви премиерите и акцентите по канал CBS Reality през май 2019 г. Гласът на серийния убиец Оригинална продукция на CBS Realit...

Представяме ви премиерите и акцентите по канал CBS Reality през май 2019 г.

Гласът на серийния убиец
Оригинална продукция на CBS Reality
Сезон 3 – ПРЕМИЕРА

Всеки уикенд в 22:00 ч. от 25ти май до 15ти юни.
С повторение през уикендите в 23:40 ч. от 6ти до 14ти юни


С водещи професорът по криминология Дейвид Уилсън и професорът по съдебна психология и носител на Ордена на Британската империя Майкъл Брукс, този, изпълнен с напрежение оригинален серил на CBS Reality показва изопващите нервите звукови записи от признанията на реални убийци, изправяйки зрителя лице в лице със злото.
Сезон 3 анализира признанията на Йън Стюарт, убил съпругата си Хелън Барли в дома им в Хъртфордшир, на Нейтън Матюс и Шона Хоари, отвличали деца в Бристол  и на т.нар. убийци от „Костко“ в Ковънтри Дейвид и Роджър Купър.

Написано с кръв
Оригинална продукция на CBS Reality
Сезон 2 - ПРЕМИЕРА

С продължение през уикендите в 22:00 ч. до 12ти май.
С повторение през уикендите в 23:40 ч. от 6ти до 13ти май.


В този нов сезон на „Написано с кръв” някои от най-добрите автори на криминална литература в света изследват сходствата мегду своята работа и мрачната реалност на действителни престъпления. Всеки от шестте представени автори отвеждаа Саймън Тойни на пътешествие, в което се изследва случай от действителността, който показва тясно сходство с творбите им. За някои тези случаи звучат познато. Други носят всички белези на техните творби. А някои са дори още по-странни и по-шокиращи от всичко, което можете да си представите.

Авторите, представени в новия сезон, са Клеър Макинтош („Игра на лъжи“), Тес Герритсън (Body Double), Мейсън Крос („Сезонът на убийствата“ – поредицата с Картър Блейк), Софи Хана („Мистерията с трите четвърти“ от поредицата „Загадките на Еркюл Поаро“). 

Съдия Джуди
Сезон 15 –ПРЕМИЕРА

Всеки делничен ден двоен епизод в 12:00 ч. и 20:20 ч. през целия месец май.


Със своята прямота, твърда решимост и хапливо остроумие съдия Джуди Шиндлин преоткри със собствени сили съдебния жанр и в хода на този процес се превърна в уникално явление на попкултурата.
Потомствена бивша съдийка от щата Ню Йорк, известна със способността си да пресича всеки спор и да стигне до същността на разглеждания емоционален въпрос, Съдия Джуди служи като истински морален компас за хората, които имат нужда от помощ, решителност и известно количество здрав разум в своя често пъти объркан живот. Целта на съдия Джуди е да остави трайно и заслужено впечатление, което да обезкуражи нарушителите и да помогне за съвземането на семействата, станали жертва на несправедливост. Подражателите са много, но СЪДИЯ ДЖУДИ е единствена!

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!