Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Bloomberg TV Bulgaria със специални издания, посветени на Евроизборите

От 4 април, всеки четвъртък, от 21:30 часа, в предаването „Светът е бизнес“, водещи експерти ще коментират ключови проблеми в ЕС От 4 ап...

От 4 април, всеки четвъртък, от 21:30 часа, в предаването „Светът е бизнес“, водещи експерти ще коментират ключови проблеми в ЕС

От 4 април, всеки четвъртък, от 21:30 часа, предаването „Светът е бизнес“ ще бъде със специален формат, посветен на Евроизборите. Тази година, на 26 май, в България ще се проведат поредните избори за представители в Европейския парламент. Месец преди това, в ефира на Bloomberg TV Bulgaria евродепутати, политолози, социолози и експерти ще коментират предизвикателствата и решенията, пред които е изправен ЕС. Водещи специалисти ще анализират ситуацията около Брекзит, икономическата интеграция, бъдещето на еврото, ролята на България в следващия Европейски парламент, перспективите пред Западните Балкани и още актуални теми.
В първото специално издание на „Светът е бизнес“, на 4 април, ще гостуват българските евродепутати Андрей Ковачев, Светослав Малинов и Ангел Джамбазки. На 11 април мнението си по актуални въпроси ще споделят Таня Файон – евродепутат и бивш докладчик за Сърбия в ЕП и Тонино Пицула – евродепутат и бивш министър на външните работи на Хърватия. 

Водещи на специалната поредица, посветена на Евроизбори 2019, ще са Вероника Денизова и Николай Кръстев, които са добре познати на зрителите на Bloomberg TV Bulgaria. 

Вероника има дългогодишен опит в различни медии, в които отразява икономически теми. Доктор е по „Икономика и управление“ (на туризма) в УНСС. В Bloomberg TV Bulgaria Вероника в водещ на предаването „В развитие“, което дава последна информация за пазарите в България и по света.

Николай е един от най-изявените международни журналисти и анализатори в България. Експерт по теми, свързани с проблемите на Балканите и разпадането на бивша Югославия, както и гражданският конфликт в Македония. Работил е като специален пратеник по време на военните действия в Босна и Херцеговина, Сърбия, Косово и Македония. Следи геополитическите и макроикономическите теми, с фокус върху политическите процеси на Балканите, Близкия Изток и Русия. В Bloomberg TV Bulgaria Николай Кръстев е водещ на предаването „Светът е бизнес“, което се излъчва всеки делник от 21:30 часа.

Не пропускайте анализите на водещи експерти за най-важните перспективи и предизвикателства пред в Общността, в специалните издания на предаването „Светът е бизнес“, по Bloomberg TV Bulgaria, всеки четвъртък, от 6 април до 2 май.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!