Предаването „Фамилно“ разкрива какви родители са някои от най-известните музиканти, артисти и журналисти

0
10 популярни личности стават част от кампания, посветена на десетото издание на „Форум бременност и детско здраве“

Коя мелодия представя най-добре родителството, живият ефир или приспиването на бебето е по-трудно и в кои моменти от ежедневието си майките и татковците биха сложили пауза? Отговори на тези и още любопитни въпроси ще даде предаването „Фамилно“ по Bulgaria ON AIR - всеки уикенд, от 10,30 часа.

От 6 април до 20 май, единственото семейно предаване в българския телевизионен ефир, ще разкрие какви родителите са някои от най-популярните личности в България. 10 звездни майки и татковци дадоха блиц интервюта за специалната рубрика „Да отгледаш дете …“, която „Фамилно“ стартира по повод десетото юбилейно издание на „Форум бременност и детско здраве“ на водещия здравен сайт Puls.bg. Дни преди най-голямото специализирано събитие, посветено на бременността, раждането и грижата за детето, репортерът на „Фамилно“ Димана Мирчева попита 5 майки и 5 татковци какво е най-трудното и най-забавното в родителството. В блиц интервютата се включиха музикантите Вики от „Мастило“ и Калин Вельов, популярната влогърка Антоанет Пепе и актьорът Дарин Ангелов, журналистите от  Bulgaria ON AIR Десислава Атанасова и Златимир Йочев, радиоводещите от БГ радио – Богдана Трифонова и Симеон Колев, създателката на „Пощенска кутия за приказки“ Гери Турийска и композиторът Ясен Козев. 

„Сценичната треска е по-тежка от детските въпроси, защото комуникацията между родител и дете не трябва да е трудна“, категорична е Вики от „Мастило“.

Според Калин Вельов десетките въпроси на дъщеря му са далеч по-трудни.
„Сценичната треска рядко я усещам, а и мисля, че по-бързо се измъквам от нея“.

Не пропускайте да видите забавните им отговори в предаването „Фамилно“, всеки уикенд, от 10,30 часа, по Bulgaria ON AIR.

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top