Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Миляна Велева се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп на позицията Директор „Новини и актуални предавания“

Миляна Велева се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп, заемайки позицията Директор „Новини и актуални предавания“ от 2 май 201...

Миляна Велева се присъединява към екипа на Нова Броудкастинг Груп, заемайки позицията Директор „Новини и актуални предавания“ от 2 май 2019 г. Тя ще отговаря за развитието на новините и на информационните програми на NOVA. С богатия си опит в областта на журналистиката, Миляна Велева ще допринесе за затвърждаване на лидерската позиция на медията като предпочитан източник на информация от аудиторията в България.

Миляна Велева е журналист с 25-годишен опит в електронните и печатни медии. Телевизионната й кариера започва в БНТ, където последователно заема позициите репортер, редактор и водещ. Велева е била изпълнителен продуцент в РИНГ ТВ /част от БТВ Медия груп/, директор „Новини и актуални предавания“ в ТВ7 и Канал 3. Опитът й в печатните медии е във вестниците - „7 дни спорт“ и „Сега“.

Миляна Велева е доктор на науките по журналистика. Магистър по журналистика от Софийския университет „Св. Климент Охридски“. Средното си образование завършва в Hankinson High School, САЩ. Успоредно с това се дипломира и в 133 СОУ „А. С. Пушкин“ в София. Има езикова специализация в Университета в Нант, Франция. Като телевизионен журналист е преминала обучителна програма на CNN.

През 2009 г. става носител на отличието „Братя Ексерови“ за принос в спортната журналистика.

4 коментара

 1. Здравейте кой ви са любимите латино сериали на Телевиса и на Телемундо

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Здравейте, вече сме отговаряли на този въпрос. "Самозванка", "Трима братя, три сестри", "Вдовицата в бяло", "Къде си татко?", "Жената в огледалото" са ни любимите латино сериали. Поздрави!

   Изтриване
  2. Здравейте а защо не повторят Трима Братя Три Сестри

   Изтриване
  3. Здравейте, не знам. Поздрави!

   Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!