Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Британец надмина собствения си „бирен“ рекорд

Дава за бира по 40 британски лири седмично. Седемдесет и четири годишният британец Брус Мастърс постави нов рекорд на Гинес с над 42 000 из...

Дава за бира по 40 британски лири седмично. Седемдесет и четири годишният британец Брус Мастърс постави нов рекорд на Гинес с над 42 000 изпити бири в 51 695 кръчми, съобщи в. „Сън“. С постижението Мастърс подобрява собствения си рекорд от 2014 г. Тогава обходените от него заведения са били 46 495. През 1996 г. Брус Мастърс, който е работил като счетоводител, се пенсионира. Оттогава той всяка седмица пие бира в две нови селища. „Пил съм средно в 1000 кръчми на година, по 20 на седмица“, споделя рекордьорът.

Хобито му струва около 40 британски лири седмично. Мастърс оценява дадено заведение не само по бирата, но и по чистотата в тоалетната. „Когато пиеш бира, прекарваш много време в тоалетната“, обяснява той.

Брус Мастърс прилежно си записва всяко заведение. От списъка му излиза, че е посетил повечето от действащите понастоящем 39 000 кръчми във Великобритания.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!