Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

"В кръг" на Стефан Командарев от ноември в кината (ВИДЕО)

„В кръг“ (Rounds) с първи тийзър Новия филм на Стефан Командарев ще тръгне по кината в България през ноември, Това става ясно от пъ...

„В кръг“ (Rounds) с първи тийзър


Новия филм на Стефан Командарев ще тръгне по кината в България през ноември, Това става ясно от първия тийзър рекламиращ „В кръг“. За разпространението отново ще се грижат от Purple Rain, които разпространиха „Посоки“, както и дебюта на Лъчезар Аврамов – „Снимка с Юки“.

„В кръг“ ще видим Ирини Жамбонас, Павел Поппандов, Асен Блатечки, Иван Бърнев, Васил Василев – Зуека, Стефан Денолюбов, Стоян Дойчев, Герасим Георгиев – Геро, Николай Урумов, Анастасия Ингилизова, Ованес Торосян и др. Режисьор е Стефан Командарев, оператор Веселин Христов, сценаристи Симеон Венциславов и Стефан Командарев, продуценти Стефан Командарев и Катя Тричкова за „Арго Филм“.

„В кръг“ се осъществява с подкрепата на ИА „Национален филмов център“, фонд ЕВРОИМАЖ, Сръбски филмов център, Илиян Рангелов, КИА Моторс България и в партньорство със Синдикалната федерация на служителите на МВР.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!