Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Частица от Благодатния огън влиза в студиото на „Събуди се” на Великден

Специална програма ще предложи празничното издание на „Събуди се“ тази събота и неделя с водещ Мартина Ганчева. На Великден частица от Бла...

Специална програма ще предложи празничното издание на „Събуди се“ тази събота и неделя с водещ Мартина Ганчева. На Великден частица от Благодатния огън ще влезе в студиото на предаването с отец Николай Георгиев. Предстои един разговор за изпитанията и спасението в християнската вяра. Ще ви направим съпричастни с предстоящите тържества и богослужения с живи включвания от цялата страна и с вълненията на нашите сънародници в чужбина.
Ще боядисваме яйца на 7000 метра надморска височина с алпинистката д-р Карина Сълова и в дома на „адреналинката” Жана Брейчева, заедно с Ива Софиянска – Божкова. Грузинката Тамта Калваши пък ще оплете козунак с български продукти.
Ден преди Възкресението репортерът Христиания Червенкова ще срещне детето-чудо Юлия, родило се с тегло от едва 700 г., с нейните спасители - лекарите.
В предаването ще гостува началникът на Клиниката по детска хирургия в Пирогов доц. Христо Шивачев, който ще разкаже какво е да лекуваш ангели.
На гости ще бъде човекът, посветил се на мисията да пази българската памет – д-р Милен Врабевски. С него ще разговаряме за възраждането, духовността, дарителството. Вижте срещата и с друг пазител на традициите в неговата работилница - единствения останал майстор на костюми от хайдушко време.
Очаквайте и специалната среща с актьора Христо Петков в студиото на „Събуди се“ извън клишето и ролята на смелия бивш полицай и бунтар Асен Чанов – брат на героя на Владимир Карамазов.
Снежина Петрова от Лигата на необикновените – актрисата с изповед пред Мариян Станков Мон Дьо.
В изданието на "Събуди се" тази събота ще видите и „Последното добро момче” – Орлин Павлов.
В рубриката „Да хванеш гората” Галя Щърбева ще представи своята поредна незабравима среща - с търговски директор на голяма компания, който напуска офиса, за да засади хиляди дървета в цялата страна с помощта на свои съмишленици.
Късите разкази на Мария Йотова тази седмица ще бъдат посветени на актьор, който в търсенето на човешката и божията слава е избрал да стане монах.
В „Нищо лично” Краси Боев ще запознае зрителите с професора по музика, който спечели престижна награда за фотография.
Не пропускайте празничната програма на „Събуди се“ с водещ Мартина Ганчева.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!