Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Комедийният уеб сериал “Опасни секс игри” с щур нов сезон и неподражаем хумор

Новозеландският комедиен уеб сериал “Опасни секс игри” се завръща с щур втори сезон и обещана доза неподражаем хумор всяка сряда във Vbox7...

Новозеландският комедиен уеб сериал “Опасни секс игри” се завръща с щур втори сезон и обещана доза неподражаем хумор всяка сряда във Vbox7.com. Четирите приятелки – невинната Алис, доминиращата Вики, спокойната Грейс и своенравната Зоуи отново ще се забъркат в цял куп комични и неудобни ситуации в търсене на истинската любов. >> https://bit.ly/2FYHdkK линк
В премиерния епизод на от втори сезон младите момичета отпразнуват първата годишнина от съвместното си съжителство като съквартирантки и започват забавно състезание помежду си, което ще предизвика неочаквани последиците, които изобщо няма да са не са безобидни. Какво ще се случи с приятелките и коя ще успее първа да скрои номер на другите, гледайте в първия епизод отна втори сезон на комедийния сериал във Vbox7.com. 
“Опасни секс игри” e един от най-номиниранитеят за уеб продукции сериал, печелил награди във от фестивали в цял свят, като със своя първи сезон стана любима поредица и на българските интернет потребители. В предстоящия нов сезон ролите отново са поверени на Холи Шърви (в ролята на Алис), носеща приза за най-добра актриса в Portugal Film Festival през 2017, Луси Хеър ще влезе в кожата на уверената Вики, Джес Холи Бейтс ще играе уравновесената Грейс, а тима допълва Джес Сайър като бурната по нрав Зоуи.
Вторият сезон ще изправи четирите момичета пред нови предизвикателства и решения. Приятелките ще правят това, което умеят най-добре - да бъдат такива, каквито са, а доброто настроение и свежият хумор са налице.
Гледайте премиерния епизод отна втори сезон на комедийния уеб сериал “Опасни секс игри”  всяка сряда във Vbox7.com

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!