Еуфория и страст завладяват участниците в „Женени от пръв поглед“

0
Силни емоции и големи надежди ще завладеят новата двойка в революционния експеримент „Женени от пръв поглед“ в новите епизоди на предаването. Юлия и Михаил ще се запознаят на сватбения олтар, но дали ще кажат заветното „Да“? Докато бъдещите съпрузи правят последни приготовления за сватбата, младата двойка Ивана и Мерал се привързва все повече един към друг, а Светозар опознава строгата страна на Таня.

След трескава подготовка за дългоочакваната сватба, новата булка в предаването – Юлия, е опиянена от вълнение, а младоженецът Михаил е завладян от притеснение и положителни емоции. Вихрушката от емоции е завладяла и двамата бъдещи съпрузи, всеки от които се надява да открие своята сродна душа. Какво се случва, когато погледите на Юлия и Михаил се срещат за първи път, ще прехвърчат ли искри? Какъв ще бъде изборът на новите участници в „Женени от пръв поглед“, проследете в новите епизоди на предаването.

Вълнение и положителни емоции се усещат и в младото семейство на Ивана и Мерал. Посещението на родния град и най-близките приятели на Мерал кара Ивана да го види в друга светлина и все повече да го хареса. Двамата получават интригуващ подарък от брата на младоженеца, значението на който е загадка за младото семейство.

Отношенията между най-зрялата двойка в революционния експеримент – Таня и Светозар се задълбочават все повече. Двамата откриват сходство във вкусовете си и като истинско семейство разпределят домакинските си задължения. За да запазят хармонията помежду си, Таня влиза в ролята на треньор на Светозар и е готова да изгради ред, дисциплина и контрол над безграничното му чувството за хумор. Ще се справи ли Светозар със задачите, които му поставя Таня, гледайте в новия епизод на „Женени от пръв поглед” тази вечер от 22.00 ч. по NOVA.

Новините на TBC - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top