Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Ансамбълът ни по художествена гимнастика със злато от Световната купа в Баку

Снимка: БФ по художествена гимнастика Ансамбълът ни по художествена гимнастика завоюва златен медал във финала с три обръча и два чифта ...

Снимка: БФ по художествена гимнастика
Ансамбълът ни по художествена гимнастика завоюва златен медал във финала с три обръча и два чифта бухалки на Световната купа в Баку. Това съобщиха от Българската федерация по художествена гимнастика в официалната си страница на социалната мрежа „Фейсбук“. „За българския ансамбъл това е втори медал от Баку след бронза в многобоя снощи. На финала на пет топки българските грации останаха на четвърто място с оценка 23.950 точки. На топки шампион стана Русия с 24.850 точки, а на второ и трето място са съответно Япония с 24.450 и Украйна с 24.350. На обръчи и бухалки сребърните отличия завоюва Русия с 25.250 точки, а на трето място е Украйна с 25.150 точки. Поздравления за работата и на съдията ни на турнира Даниела Велчева“, се посочва в съобщението. „Отново убийствена конкуренция, много вълнения след изиграването на съчетанието с 5 топки - и нашите красавици за пореден път показаха, че могат да дадат най-доброто винаги в точния момент! Те просто истинска класа и ще го покажат в още по-голям блясък там, където е най- важно! Сега нека просто се порадваме!“, отбелязват още в публикацията.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!