Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Теодора Духовникова и Владимир Карамазов - кралската двойка на киното и театъра (ВИДЕО)

Едно интервю за приятелството и всичко, което ни съпътства в живота „Те са нещо като кралската двойка на киното и театъра в България в м...

Едно интервю за приятелството и всичко, което ни съпътства в живота

„Те са нещо като кралската двойка на киното и театъра в България в момента. Това не е пресилено. Това е едно интервю на страстите, рядко ще ги видите толкова откровени, истински, ужасно близо и адски силно”. Така Мариян Станков – Мон Дьо коментира интервюто си с актьорите Теодора Духовникова и Владимир Карамазов.

„Това не е само интервю за хитовия сериал, за това, че блеснаха, че излязоха от стигмата, че са просто едни красиви опаковки, на които по-лесно им се случва всичко в театъра. В „Дяволското гърло” те доказаха, че са носители на огромен талант и това излезе наяве”, заяви журналистът. „Това е интервю за приятелството, за всичко, което ни съпътства в целия живот”.

Интервюто гледайте във видеото.

   

Новините на TBC - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!