Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Новата любов на Шюкрю Йозйълдъз

Журналистите най-накрая разбраха коя е новата любов на Шюкрю Йозйълдъз. Оказа се, че младежът се среща с хореографа на мюзикъла "Алис...

Журналистите най-накрая разбраха коя е новата любов на Шюкрю Йозйълдъз. Оказа се, че младежът се среща с хореографа на мюзикъла "Алиса в страната на чудесата", в който играе главната роля - Бейхан Мърфи. Между другото, момичето е дъщеря на английския рокер Питър Мърфи. Папараците хванаха двойката в много откровена ситуация: младите хора излязоха от къщата на Шюкрю, държейки се за ръце, страстно се целунаха и се занимаваха с бизнеса си. Обичайното „извинение“, че са „просто приятели“, едва ли е подходящо за такава връзка. Спомнете си, че Шюкрю е имал бурна любовна връзка с модния дизайнер Раби Яман, за която почти се е оженил и му е отнело доста време да се възстанови и да започне нова връзка.

Новините на TBC - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!