Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Лина Роскин променя всичко в новия сезон на „Следвай ме“

Моделът и актриса Лина Роскин, позната от ролята на харизматичната влогърка София, ще се завърне с гръм и трясък в каста на новия, дългооч...

Моделът и актриса Лина Роскин, позната от ролята на харизматичната влогърка София, ще се завърне с гръм и трясък в каста на новия, дългоочакван пети сезон на тийн драмата „Следвай ме“. Интригата в един от най-успешните български тийн уеб сериали с над 15 милиона гледания на всички платформи ще се заплете още повече от 15 април във Vbox7 >> https://bit.ly/2JVaT6m.

След интригуващия финал на четвърти сезон на „Следвай ме“, София отново ще се появи в старото си училище, след като заминава с баща си в Испания в търсене на нов живот. Там обаче нещата за нея не се развиват както е очаквала и не успява да се впише в тамошната обстановка. Точно по тази причина титулярката в първите два сезона на уеб сериала е готова на всичко никога повече да не попадне в ситуация на губеща и непопулярна. София ще докаже на всички, че няма пълно щастие и играта едва сега започва!

Как ще приемат останалите завръщането на един от най-противоречивите герои и на какво ще бъде готова влогърката, за да си върне статуса на най-известното момиче в училище? Големи дози драма, любов, предателства, приятелства и истинска буря от емоции очакват героите в петия сезон на „Следвай ме“.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!