Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Очакваните втори сезони на заснетия изцяло в България „Забравена“ и сериалът по култовия „Гепи“ на Гай Ричи с премиери за България по AXN през май

Базиран на култовата комедия на Гай Ричи от 2000 г. и носещ същото име, сезон 1 на „Гепи“ вече канализира непочтителния дух и стил на филм...

Базиран на култовата комедия на Гай Ричи от 2000 г. и носещ същото име, сезон 1 на „Гепи“ вече канализира непочтителния дух и стил на филма, за да разкаже съвсем новата история на предприемчивите, потенциални измамници в днешен Лондон. Създател на сериала и шоурънър е  Алекс Де Раков, който с лекота продължи лудешкия разказ, съсредоточен върху Албърт Хил (Люк Паскуалино) и неговите най-добри приятели и партньори в дребните престъпления - аристократичния Чарли Кавендиш-Скот (Рупърт Гринт) и уличният боксьор Били Айърс (Люсиен Лависконт). Амбициозен и целенасочен, Албърт се е потрудил доста, за да излезе от дългата сянка на баща си – банковия обирджия Вик (Дъгри Скот), който държи под око Албърт и майка му Лили (Джулиет Обри) от добре уредената си затворническа килия. Когато Албърт, Чарли и Били се натъкват на камион с откраднати златни кюлчета, те трябва бързо да се научат да се ориентират в коварните води на подземния свят на Лондон.
Новият сезон заварва бандата на Хил в слънчева Испания, където пътуването им планирано като добре заслужена ваканция, бързо се превръща в борба на живот и смърт! Нищо чудно как, след като се установяват в измисленото крайбрежно градче Сан Толедо, нашите нехранимайковци скоро се оказват забъркани с един от местните престъпни босове и то така, че няма отърване! Единствено оцеляването само по себе си е в състояние да изстиска от всеки един необходимите качества, поръсени с не малка доза дързост така, че те не само ще се преборят с враговете си, но и ще подчинят града на собствените си правила! И да - само бандата на Хил са достатъчно откачени, за да доведат подобна лудост до успешен край!

Премиерата на „Гепи“ е на 3 май, петък от 21:00.


„Забравена“ - приветстваният от критика и публика сериал, който беше заснет изцяло в София, се завръща за втория си сезон с премиера за България на 15 май по AXN.

Главната роля е поверена на Стана Катич („Касъл“), а в центъра на събитията е агентът от ФБР Емили Бърн (Катич), която докато е по следите на известен сериен убиец, изчезва без следа и е обявена за мъртва. Шест години по-късно, Емили е открита в изоставена хижа в гората, полужива и без никакъв спомен за случилото се с нея докато е била в плен. Завръщайки се в къщи тя разбира, че съпругът ѝ Ник (Патрик Хюсингер) се е оженил повторно, а синът ѝ е отглеждан от друга майка, всъщност единствената която детето познава. Твърдо решена да събере липсващите парчета от пъзела, Емили скоро се оказва въвлечена в нова серия от убийства.
През втория сезон, след като проследява и убива своя похитител, Емили се опитва отново да се върне към нормалния си живот на майка и оцеляла след шест години на физически и психически изтезания, но дори докато възстановява връзката си със сина си Флин, Емили не може да се отърси от мрака на миналото си. Тя привлича на своя страна в тайно разследване на загадъчната си история бостънския полицейски следовател Томи Гибс. Когато случаят отново заплашва да стане смъртоносен, Емили ще рискува всичко, за да разкрие истината и да защити семейството си.

Премиера – 15 май, сряда, 21:00

2 коментара

  1. Здравейте мьжьт на снимката с очилата ми прилича на Амадор от Новите сьседи

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте, има прилика, но нямат нищо общо. Поздрави!

      Изтриване

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!