Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор – на 5 април в „Столичани в повече“ от 21:00 часа по bTV

0
В петък, 5 април, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Йордан ще се заеме с отговорната задача да направи замервания за магистралата. Като компетентен проектант, дипломирал се с плановете за магистралата до Варна, той ще ангажира отец Григорий за свой асистент. От своя страна Рангел ще се срещне с потенциален подизпълнител, за да уточни параметрите за сътрудничество. Пацо няма да бъде съгласен с договорката, но категоричните резултати от предишни проекти бързо ще го убедят, че трябва да се довери на професионалистите.
Славка и Гълъбина ще бъдат прекалено грижовни към изпълнението на служебните си задължение в кметството на Извор. Престараването им ще причини човешки жертви и ще доведе Пацо до нервна криза. Шефът ще им постави ултиматум, от който зависи бъдещето и независимостта на дамите. Те ще се впуснат в безмилостна надпревара за одобрението му, дори и с цената на нетипични за тях усилия.
Една поръчана и неполучена пица ще пробуди съмнение в Спас и Радко за безкорисната помощ на кмета и попа.  Двамата ще вземат крути мерки по разкриването на измамата, но ще успеят ли да пречупят Гришата да се признае?
Държавната администрация в лицето на Кремена и Вероника ще изгради план за експлоатация на строителите на магистралата. Женски хитрости и отработени схеми ще проработят и Йордан ще падне жертва на манипулациите им.
Защо жените закъсняват за среща, колко бързо трябва да се „топи“ асфалтът, как най-ефективно се хваща „нов шаран“ и на какво е способна една заплашена секретарка? Ще си признае ли греха попът на Извор и какво ще получат Спас и Радко в обезщетение - утре от 21:00 часа в тринайстия сезон на „Столичани в повече“ по bTV. Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top