Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Гледай онлайн "Майка" от 29 април: Дженгиз качва Зейнеп на бесилото, а след това хваща Синан и го завързва

Здравейте приятели, тъй като вчера не публикувахме резюме на епизода на "Майка" го публикуваме днес плюс линк за гледане онлайн ...

Здравейте приятели, тъй като вчера не публикувахме резюме на епизода на "Майка" го публикуваме днес плюс линк за гледане онлайн на епизода - БЕЗПЛАТНО в btvplus.bg.

Епизода на "Майка" от снощи 29 април гледайте ТУК!

Ето и какво се случва в него накратко:

Синан открива местонахождението на Дженгиз. Когато отива там обаче, се оказва, че Дженгиз и Зейнеп са напуснали сградата.

Гьонюл споделя с Джахиде тревогата си, че Дженгиз може да убие дъщеря ѝ.

Али порицава Синан, че все още не е открил Зейнеп.

Турна моли Шуле да помогне за откриването на Зейнеп. Обещава ѝ в замяна повече никога да не ѝ противоречи и да не общува със Зейнеп.

Али моли Синан да му прости грубото държание.

Шуле убеждава Дженгиз да освободи Зейнеп, но Дженгиз отказва да я послуша. Готов е да стигне до крайност и ако се налага да посрещне фаталния си край.

Дженгиз разкрива местонахождението си на Синан. Синан незабавно се отзовава на обаждането. Открива Зейнеп окачена на бесилото. Преди обаче да успее да я освободи, Дженгиз го неутрализира. Когато идва в съзнание, Синан осъзнава, че е завързан. Вижда съпругата си да лежи наблизо в безсъзнание.

Резюмето към епизода от днес (30 април) вижте тук!

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!