Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата – на 26 април в „Столичани в повече“ от 21:00 часа по bTV

В петък, 26 април, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Йордан ще трябва да понесе последствията от  срещата между Вероника и Славка...

В петък, 26 април, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Йордан ще трябва да понесе последствията от  срещата между Вероника и Славка. Гневът на съпругата му неизбежно ще го застигне, но наказанията за любовницата му ще бъдат още по-тежки. Бедите не свършват до тук, защото обърканите планове на магистралата ще настроят много хора срещу Лютов.
Пацо ще бъде неприятно изненадан от постъпката си спрямо Рангел и Йордан. Избликът на агресия ще му напомни за починалия му брат и той ще се постарае категорично да се разграничи от него. Спас веднага ще се възползва от психическата му нестабилност, за да повлияе на инвестиционните му планове.
Калоянов ще посети своя „приятел“ Рангел  за кафенце, но всъщност ще му отправи  „неустоимо“ предложение. Бизнесменът ще му разкрие истинската схема зад строежа на магистралата и ще го впечатли с алчността си. Чаканов ще се опита да защити приятелите си, което ще му коства неприятна разходка и близка среща с част от електората.
Колко твърд в решенията си може да бъде един мъж, хванат в изневяра, какво е наказанието за провалила се наемница и защо столиците на успешните държави са на изток? Какви са плановете на Калоянов и колко далеч ще стигне в натиска си спрямо Рангел  - утре от 21:00 часа в тринайстия сезон на „Столичани в повече“ по bTV. Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!