Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Мелек разбира истината за Зейнеп и отново я нарича "Мамо", Дженгиз опира нож в гърлото на Синан (23-и април)

Прочетете какво ще се случи днес (23-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 ч...

Прочетете какво ще се случи днес (23-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Гьонюл се обажда на Зейнеп и ѝ казва, че Турна и Хасан са при нея. Зейнеп е щастлива, но Гьонюл ѝ препоръчва да не идва веднага, за да се успокои малката.

Синан се качва в колата си, а Дженгиз е на задната седалка. Той вади нож и го опира в гърлото на полицая.

Зейнеп идва в магазина при Гьонюл. Мелек слиза по стълбите и чува, че е там. Мелек разбира цялата истина и че всъщност Зейнеп не я е изоставила. Зейнеп си тръгва, а детето извиква след нея "Мамо". Тя я моли да не си тръгва и двете се прегръщат.

Синан успява да се измъкне от схватката на Дженгиз и взима ножа му.

Мелек и Зейнеп не се отделят една от друга. През това време Шуле идва в магазина и започва да крещи. Тя търси Мелек из къщата, а Зейнеп, Мелек и Хасан се скриват в една стая зад вратата. Шуле отваря и...

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!