Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки – на 19 април в „Столичани в повече“ от 21:00 часа по bTV

В петък, 19 април, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV строежът на магистралата най-накрая ще започне. Йордан, Пацо и Рангел ще се ...

В петък, 19 април, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV строежът на магистралата най-накрая ще започне. Йордан, Пацо и Рангел ще се опитат пак да я преместят, но Калоянов ще бъде твърд в позицият си. Кметът ще се почувства безкрайно ощетен, а виновни за грешните данни този път не са институциите.

Вбесен от реалната възможност да загуби дома си, Рангел ще злепостави Йордан пред свидетели. Славка и Гълъбина ще бъдат обезпокоени не само за това къде ще живеят, но и за професионалното си бъдеще. Съмнения ще завладеят бившата депутатка, а гневът й ще отекне в лъжи и счупени телефони. Тя бързо ще измисли план за създаване на „предразполагаща ситуация“, но технологиите ще се окажат правилният път към отговора, който търси.

Спас ще извземе отговорността по събирането на наема от отец Григории, въпреки неговите възражения. Срещата с Вероника ще го накара да мисли как да изкарва повече средства, а възможностите му ще се ограничат до умно инвестиране на наличното. Попът ще потърси „това, което му се полага“, а в замяна ще предложи на Спас и Радко работеща схема за взаимодействие с големи болници.

Може ли в България три пъти да се премести магистрала, колко може да те промени едно дефибрилиране и как Библията се превръща в семеен консултант? Как Светият Синод ощетява бедните попове, какви изненади се крият в една автокъща и универсален символ ли е забитата кирка - утре от 21:00 часа в тринайстия сезон на „Столичани в повече“ по bTV. Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!