Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Дженгиз нахлува и удря Шуле пред Зейнеп, Синан и всички гости в заведението, Синан се намесва и го пребива, Мелек иска помощ от Гьонюл (18-и април)

Прочетете какво ще се случи днес (18-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 ч...

Прочетете какво ще се случи днес (18-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Мелек и Хасан се прибират, а Шуле отива в заведението, за да говори с шефа си.

Мелек гледа снимката, която са си направили с Шуле, Зейнеп и Хасан.

Дженгиз си събира багажа и не дава обяснения на Шуле къде отива. Той посещава майка си.

Дженгиз се прибира вечерта и не заварва Шуле. Разбеснява се и отива към заведението, където работи. Преди това обръща къщата нагоре с краката и детето се разплаква. Съседката идва и го успокоява. Мелек също плаче.

Шуле кани Зейнеп и Синан в заведението. Двамата отиват и сядат да слушат как пее. Всички ѝ ръкопляскат, а Дженгиз влиза и я удря пред хората. Зейнеп и Синан се намесват и Синан удря Дженгиз. След това го гонят от заведението. Зейнеп прегръща Шуле.

На сутринта Дженгиз се прибира и казва на Хасан и Мелек да излязат. Вади нож, за да се разправя с Шуле.

Зейнеп отива при Гьонюл, а през това време Мелек се появява в истерия и обляна в сълзи. Зейнеп се приближава да я прегърне, а Мелек ѝ се разкрещява да не я докосва.

Дженгиз решава да си вземе Хасан и да си тръгне...

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!