Бразилката теленовела „Изгряващо слънце“ започва от 18 април по Bulgaria ON AIR

1
Вълнуваща борба за любов и свирепа битка за справедливост – в новите сериали, този април, по Bulgaria ON AIR
Бразилка теленовела „Изгряващо слънце“ започва от 18 април, а руският криминален сериал „Превозвачът“ от 23 април
Два нови вълнуващи сериала стартират в ефира на национална политематична телевизия Bulgaria ON AIR този месец. От 18 април, всеки делничен ден, от 10,30 часа, в бразилската теленовела „Изгряващо слънце“, зрителите ще могат да проследят историята на едно приятелство прераснало в любов. Марио и Алис израстват заедно, въпреки различията помежду им – той от италианско семейство, а тя с японски корени. С годините Алис се превръща в амбициозна жена, която търси сериозен мъж, докато за Марио най-важно е забавление. След като Алис заминава на обучение в Япония, Марио си дава сметка, че чувствата му към нея са повече от приятелски. Младият мъж е решен да покаже и докаже любовта си на приятелката си от детинство веднага щом се завърне Бразилия. Но Алис се връща в родния си дом със сериозен приятел – Сезар, който зад образа си на верен любим, крие намеренията си да отнеме семейния бизнес на Алис. Така Марио трябва да докаже на приятелката си не само, че се е променил, но и, че избраникът на сърцето й я мами.  Как ще се разплете тази любовна мистерия, гледайте в бразилската теленовела „Изгряващо слънце“.


Много напрегнати моменти и загадки ще предложи и новият руски сериал  „Превозвачът“ на зрителите на Bulgaria ON AIR. Криминалната лента ще се излъчва от 23 април, от вторник до петък, от 20,30 часа. Олег работи като шофьор на инкасо автомобил, заедно с приятелите си Сисоев и Чесноков, с които израстват заедно в сиропиталище. Един ден тримата колеги получават задача да превозят крупна сума пари до едно от големите местни предприятия. Тази обикновена задача променя на живота на Олег. Мъжът се събужда в болница, със сериозна травма на главата, окован с белезници и обвинения за убийство на колегите си и кражба на пари. Олег не си спомня нищо от злополучния ден, но е убеден в невинността си. Доказателствата обаче сочат друго – разследващите разполага с експертиза на оръжието, мотиви и свидетелски показания, които пращат Олег в затвора. Собствениците на откраднатите пари не са доволни от присъдата и предупреждават Олег, че ако не върне парите ще убият семейството му. Притиснат от обстоятелствата шофьорът на инкасо автомобилът бяга от затвора и започва собствено разследване, с което да спаси семейството си и да изчисти името си.
Не пропускайте вълнуващите битки за любовта и справедливостта, в новите сериали „Изгряващо слънце“ и „Превозвачът“ в ефира на Bulgaria ON AIR. 

Публикуване на коментар

1Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top