Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация – на 12 април в „Столичани в повече“ от 21:00 часа по bTV

0
В петък, 12 април, в 21:00 часа в „Столичани в повече“ по bTV Пепи ще си вземе последната вноска „суджук“, за да финализира сделката за магистралата. Вероника и Кремена също ще поискат своята „награда“ за услугите, а тя ще излезе скъпа за Йордан и кмета. Рангел пък ще остане изненадан от документите, по които трябва да започне работа.

Отдадени на съревнованието за секретарската позиция в кметството на Извор, Славка и Гълъбина тотално ще загубят почва под краката си. Те ще споделят една с друга разочарованието от мъжете си и ежедневните тегоби, на които са подложени. Едни нови обувки ще ги накарат да се замислят за любовта, изневярата и твърдостта на характера.

Спас и Радко ще положат всички усилия, за да разработят лекарския кабинет. Те ще поканят гражданите на Извор на безплатни прегледи, а за оборудването ще им помогне една линейка. Междувременно, те няма да оставят отец Григорий безнаказан за измамата с къщата на Пацо. Попът ще трябва да се лиши от едно от малкото си удоволствия в тяхна полза.

Каква е връзката на Калоянов с Вероника, как държавните служители взимат подкуп, кога сексът изчезва от брака и кой е най-щастлив от приемите в общината? Какъв ще е първият случай на Спас в новия му кабинет и как можеш да затвориш устата на един лекар - утре от 21:00 часа в тринайстия сезон на „Столичани в повече“ по bTV. Феновете на историите от забавната част на нещата, могат да гледат любимата поредица на btvplus.bg и voyo.bg.

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top