Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

11-годишен обърна половин литър от ракията на дядо си

11-годишно момче изпи половин литър домашна ракия и изпадна в кома. Инцидентът станал в санданското село Склаве, където детето било с майка ...

11-годишно момче изпи половин литър домашна ракия и изпадна в кома. Инцидентът станал в санданското село Склаве, където детето било с майка си на гости при дядо си, съобщава struma.bg. Вчера, докато майка му била на фризьор, момчето намерило пластмасово шише от минерална вода с ракия и го изпило. Не след дълго малчуганът започнал да залита и повръща, а два часа по късно изпаднал в кома.

Близките му потърсили помощ на тел. 112 и с екип на „Спешна помощ“ детето е транспортирано до санданската болница. Сформиран е екип от специалисти, веднага са назначени скенер и пълни изследвания на детето.

Момчето е настанено в реанимация, където му е направена стомашна промивка, а след това е включено на системи.

По случая е образувана преписка. Полиция е посетила адреса, на който живее детето. Предстои да бъде разпитано в Детска педагогическа стая, след като бъде изписано от болницата. От родителите му вече са снети обяснения.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!