Днес в "Майка": Зейнеп вижда Мелек и припада в ръцете на Гьонюл, а Мелек бяга през прозореца (11-и април)

0
Прочетете какво ще се случи днес (11-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

11 месеца по-рано...

Дуру и Али излизат от заведение привидно почерпили се. Двамата се целуват и прекарват нощта заедно в апартамента на Али.

Гамзе чува разговора на майка си с Шуле и разбира, че двете са се разбрали да кажат пред Зейнеп, че Мелек е умряла. Подкрепя решението на Джахиде.

В болницата Джахиде съобщава на всички, че Мелек е загинала при автомобилна катастрофа. След това Джахиде и Гьонюл влизат в стаята на Зейнеп и ѝ съобщават новината. Зейнеп е съсипана.

Шуле започва да ражда в дома си. Мелек вика акушерки. След като ражда, малката прегръща братчето си.

10 месеца по-рано...

Зейнеп е на гроба на Мелек и не спира да страда и да се обвинява.

Синан е понижен в полицията заради предишните си провинения.

Шуле отива при Зейнеп и ѝ казва да не страда за Мелек и че така се е случило. Шуле казва на Джахиде, че е много грешна пред дъщеря си и дано Бог ѝ прости. Джахиде не обръща внимание на думите си и смята, че е права, измисляйки тази история.

Дженгиз се завръща при Шуле и Мелек. Иска да вземе Хасан, но Мелек не му позволява, защото спи. Дженгиз разказва на Шуле как са го държали в плен.

Зейнеп няма желание да стане от леглото. Синан я кара до скалите и ѝ предлага да се хвърлят, ако не ѝ се живее.

3 месеца по-рано...
Синан вижда в участъка как на една улична камера минават Мелек, Шуле и Дженгиз. Отива при Джахиде и разбира, че всичко е измислено от нея. Отива да каже на Зейнеп, но я намира припаднала на пода. Отказва да ѝ признае истината.

Днес...

Зейнеп вижда Мелек и припада в ръцете на Гьонюл. Мелек бяга през прозореца.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top