Днес в "Майка": Зейнеп вижда Мелек (09-и април)

0
Прочетете какво ще се случи днес (09-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Дженгиз е бесен на Шуле, че ще получава веднъж седмично заплата, а не всеки ден.
Дуру идва в съзнание и лъже близките си, че е предозирала с приспивателни и не е имала намерение да се самоубива. Те ѝ вярват.

Дженгиз кара Мелек да открадне бутилка с алкохол от магазина, докато той говори с магазинера. Мелек влиза в магазина, но не открадва нищо. Дженгиз я хваща за ръцете и ѝ казва, че ще се разправят вкъщи.

Шефът на Шуле ѝ се обажда и ѝ казва, че трябва спешно да отиде до заведението. Шуле лъже Дженгиз, че ще води Хасан в болницата на имунизация. Дженгиз се усъмнява и я проследява. Преди това обаче, за да накаже Мелек, я затваря навън на дъжда. Момичето започва да плаче от студ. Съседката на Мелек я намира и я прибира. Обажда се на Гьонюл, която веднага тръгва натам. Зейнеп я проследява и когато почуква на вратата и Гьонюл отваря, вижда Мелек.

13 месеца по-рано...

Мелек продава кърпички на улицата. Очаква с нетърпение появата на братчето си на бял свят. Влиза в един магазин, за да си купи сладолед, но продавачът я гони, защото е облечена като просяк.

Зейнеп все още е в кома, а Синан е неотлъчно до нея.

Джахиде минава през дома на Шуле и ѝ оставя пари.

Мелек се прибира и намира Шуле в безсъзнание, която е бременна в последния месец.

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

Публикуване на коментар

0Коментари
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

Публикуване на коментар (0)

#buttons=(Приемам !) #days=(20)

Нашият уебсайт използва бисквитки, за да подобри вашето изживяване. Learn More
Accept !
To Top