Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE

Актуално:

latest

Днес в "Майка": Дженгиз се прибира, докато Гьонюл е в тях, а Дуру посяга на живота си (08-и април)

Прочетете какво ще се случи днес (08-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 ч...

Прочетете какво ще се случи днес (08-и април) в следващия епизод на турския сериал "Майка", който се излъчва от 20:00 до 21:00 часа по bTV!

Гьонюл дебне Шуле и Дженгиз да излязат и отива с цял кашон при Мелек. Сготвя на момичето и нахранва малкия Хасан. Двете сядат да си говорят, а Мелек е много щастлива, че при нея е тромавата леличка.

Гамзе намира Дуру в безсъзнание. Тя е посегнала на живота си, като се е нагълтала с хапчета.

Синан се прибира и тръгва да казва на Зейнеп за Мелек, когато им се обаждат, че Дуру е настанена в болница.

Шефът на Шуле ѝ казва, че няма нужда от къси рокли и тежък грим. Тя се преоблича и излиза на сцената. Дженгиз започва да създава проблеми на клиентите и го отпращат. Той се прибира, докато Гьонюл е в тях.

Гьонюл се скрива в стаята, а след това бяга през прозореца. Дженгиз не успява да я види.

Зейнеп опитва да изкопчи от Гьонюл за лекарствата и дали крие нещо от нея, а Гьонюл я лъже, че медикаментите са били за баба ѝ Зейнеп. Зейнеп се усъмнява, тъй като съседът на Гьонюл ѝ е казал, че пристигналите лекарства са други.

Али се появява в болницата, а Гамзе го отпраща...

Материал на „Теленовелас Новини“. Харесайте и официалната страница на Новините на TBC във Facebook.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!